Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> aparati za čišćenje >> Content

Kako ukloniti lint Od kosu Kabineta za Whirlpool Duet

< p > Whirlpool preporučuje čišćenje krpu zamku u svojoj Duet modelu prije svake uporabe . To pomaže ispušne cijevi jasno , čime vlažan zrak filtrirati i svoju odjeću da se osuši . Whirlpool također preporučuje čišćenje unutrašnjost kosu ormaru svake dvije godine kako bi se uklonio krpu nakupljanje . Iako većina vlakna skuplja u zamku ,kosu nijezapečaćena jedinica . Zračni razmaci omogućuju krpu za ulazak u vladu kosu . Uklanjanje dlačice iz sušenje kabineta od Whirlpool Duet zahtijeva pristup kroz panel donjem prednje . Pregled, što vam je potrebno
kosu četkom krpu pregled Phillips - glave odvijača
vakuum s upholstery- vezanost četkica
Upute Screenshot 1 < p > Isključite kabel napajanja Whirlpool duet za kosu je iz utičnice za kosu . Otvorite vrata za kosu i izvucite krpu zamku iz unutrašnjosti vrata . Odvojite .
2 < p > Umetnite kosu lint kist u krpu zamku šupljine kosu . Pomaknite krpu četku s jedne strane na drugu unutar šupljine , a zatim izvucite četku i vlakana . Uklonite dlačice s krpom zamku i stavite ga natrag u kosu . Zatvorite vrata za kosu.
3 < p > Uklonite dva vijka koji pričvršćuju ploču na Duet kosu nižu unaprijed pomoću odvijača Phillips - glave . Vijci su u donjem dasku donjem prednjoj ploči . Povucite ploču daleko i staviti na stranu.
4 < p > Četka što je više od vlakna što je više moguće iz unutrašnjosti kabineta pomoću kosu četkom krpom . Budite pažljivi kada četkanje oko žice i njihove veze .
5 < p > Pričvrstite presvlake četkicu za vaše usisavača i vakuum preostale dlačice iz unutrašnjosti ormara . Opet , koristiti brigu oko žice i njihovim vezama .
6 < p > Postavite niže prednju ploču natrag na kosu i pričvrstite s vijcima . Uključite kabel za napajanje vašeg duet kosu natrag u utičnicu .

od:http://vrt.98905.com/housekeeping/cleaning-appliances/1016130714.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.