Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> aparati za čišćenje >> Content

Kako ukloniti mrlje Blue Jean Iz kosu

< p > Većina kosu ima životni vijek od oko 13 godina , koji se može znatno smanjena bez pravilnu njegu i čišćenje vašeg uređaja . Uz redovito čišćenje svoj ​​krpu zamku , otvore i izvan vašeg uređaja , povremeni mrlje će se pojaviti na unutarnjoj kosu koja zahtijeva vašu pažnju . Jedan od najčešćih mrlje pojave redovitom korištenju jeplava boja koja dolazi od sušenja mokre traperice u svom kosu . Pregled, što vam je potrebno
kosu listova
microfiber krpom
Ocat
jelo deterdžent za pregled Screenshot vode Screenshot kantu
krpom bez sušenja krpom pregled Stare krpe ili krpe
Upute
1 < p > Okrenite kosu i ostavite ga na trčati 20 minuta prije nego što pokušate ukloniti sve mrlje . Isključite sušilicu iz utičnice , ali nemojte dopustiti da sušilica rublja u sušilicu da se ohladi .
2 < p > Navlažite kosu list i ocijedite dobro , dok je jedva vlažna . Pokrenite list nad mrlje podstava svoj ​​bubanj za kosu . Zamijenite kosu list s novim kada ona postaje boje.
3 < p > Ponovite postupak po potrebi dokkosu list više ne pokazuje nikakve znakove diskoloracije .
4 < p > Napunite kantu dopola punu s 1 šalice octa , 1/2 tsp . za pranje suđa i vodom . Dip mikrovlakana krpu u otopinu i dobro ocijedite . Idi na bubanj kosu nekoliko puta ispirati krpu u otopini deterdženta nekoliko puta , dok ga čišćenje .
5 < p > Ispraznite posudu i isperite i jedno i drugo platno iz dobro . Napunite kantu s toplom , čistom vodom .
6 < p > Idi preko kosu opet s mikrovlakana krpom i toplom vodom , uklanjanje ostatke sapuna i pazeći da se u kutovima i protiv strane kosu izbočine .
7 < p > Suha bubanj i mekom krpom i čep natrag za upotrebu .

od:http://vrt.98905.com/housekeeping/cleaning-appliances/1016130724.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.