Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> aparati za čišćenje >> Content

Početna lijekovi za čišćenje Peći

< p >Peć je jedan aparat u kući koja je redovito predmet masti , spalio hranu i mrlje . Čišćenje štednjak iznutra i izvana je izazovan . U čišćenje proizvodi dostupni očistiti unutrašnjost peći može biti osobito teško raditi i , u nekim slučajevima , opasni za vaše zdravlje . Domaći proizvodi omogućuju vam da odaberete sastojke koji se nalaze u čišćenje proizvod koji koristite za štednjak .
Ploča Vrh pregled < p >gornja površina peći i plamenika može postati masna i obojeni zaglavi na hranu , Domaća mješavina bijelog octa i vode može smanjiti kroz mašću i ostavitivrhu peći čista i sjajna . Za tvrdokorne mrlje na vrhu peći , primjenjuju se sode bikarbone s vlažnom spužvom . Sode bikarbone će čistiti površinu peći bez ogrebotina .
U pećnici pregled < p > Za domaće netoksičnim sredstvom za čišćenje pećnice , pomiješajte 3/4 šalice sode bikarbone s 1 /4 šalice soli i 1/4 šalice vode . Raširite tijesto u unutrašnjosti pećnice i ostavite ga da odstoji preko noći . Sljedećeg dana , struže daleko tijesto zajedno s bilo zaglavi na hranu . Obrišite unutrašnjost pećnice s vlažnom spužvom kako bi uklonili ostatke .
Spaljena na hranu
< p > Hrana koja je gorjela na površinu peći može biti teško očistiti . Prigušuju zapela na hranu s octa i vode za čišćenje ili citrus čišćenje i omogućitičišćenje omekšati hranu . Kako napraviti citrusa čišćenje , kriška limuna i dodati na dvije ili tri šalice vode . Kuhajte na vrhu peći ili u mikrovalnoj pećnici izvući sok od limuna . Cool tekućinu prije korištenja na svom štednjak vrhu . Žilet ili strugač može ukloniti zaglavi na hranu , ali koriste njegu kako bi se spriječilo grebanje štednjak površinu .

od:http://vrt.98905.com/housekeeping/cleaning-appliances/1016130726.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.