Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> aparati za čišćenje >> Content

Kako biste dobili ustajao miris iz mikrovalnoj

< p > Kuhanje u mikrovalnoj pećnici je brzo i povoljno , ali često hrane i tekućine prolije i prekipjeti unutar uređaja . Akomikrovalna nije očišćen relativno brzo nakon tih izlijevanja ,pljesniv miris može razviti . Ustajali mirisi također ponekad nastaju od kuhanja određene vrste hrane . Moguće je da bi mikrovalnu čist i mirisa svježe pomoću neke učinkovite , još nježne proizvode za čišćenje kućanstva . Ovi proizvodi su jeftine , kao dobro. Pregled, što vam je potrebno pregled sprej bocu
bijelog octa
sode bikarbone
Čišćenje spužvom pregled Tkanina
Uputstvo 1 pregled < p > sprej površine unutar mikrovalnu s sprej bocu napuni nerazrijeđeni bijeli ocat . Ocat jeprirodan mirisa . Dopustiteocat potopiti u za oko 20 minuta .
2 < p > Namočite spužvu za čišćenje s octom i umočiti ga u sode bikarbone . Soda bikarbona također pomaže neutralizirati mirise i djeluje kao blagi abraziva .
3 < p > Obrišite unutrašnjost mikrovalnu sa spužvom za čišćenje , ispiranje i reapplying sode bikarbone koliko je potrebno . Pregled pregled 4 < p > Obrišite oko pečatom mikrovalnu vrata s octom - navlažiti spužvom . To će se riješiti bilo plijesni ili plijesni koja može doprinijeti na pljesniv miris .
5 < p > Osušite područja koje izbrisala dolje čistom krpom .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/cleaning-appliances/1016130730.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.