Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> aparati za čišćenje >> Content

Kako očistiti Kenmore Crna plin za kuhanje nakupilo

< p > Kenmore plina kreće se nude razne mogućnosti i mogućnosti za sve vaše potrebe za kuhanje . Crna Kenmore rasponi osigurati gladak , moderan izgled u svakoj kuhinji . Kada se hrana i tekućine proliti po opsegu , mogu izgorjeti na površinu i stvoriti mrlje . Kenmore preporučuje korištenje zajedničkih kućanskih proizvoda za čišćenje i uklanjanje mrlja od ploče za kuhanje . Obrišite mrlje na vašoj Kenmore kuhanje nakon svake uporabe kako bi spriječili teške zabrljati i zadržati niz gleda svoje najbolje . Pregled, što vam je potrebno
pranje suđa pregled Spužva
spuzvicu za ribanje
papirnatim ručnikom
Amonijak pregled ručnik pregled Screenshot Upute Screenshot 1 < p > Napunite umivaonik s toplom vodom i dodajte 3 žličice pranje suđa .
2 < p > Isključi kuhanje i pustite da se ohladi . Uklonite plamenika rešetke i gumbe i stavite ih u sapunici za natapanje .
3 < p > navlažite spužvu ili ribanje jastučić s toplom , vodom i sapunom i obrišite upravljačke ploče za kuhanje , površine i obloge .
4 < p > Isperite kuhanje površinu crne Kenmore upravljačke ploče za kuhanje i trim čistom , vlažnom spužvicom . Za tvrdokorne mrlje , navlažite papirnati ručnik s amonijakom i stavite ga na vrhu mrlja . Pustite da odstoji 20 minuta , a zatim trljajte mrlje sa spužvom i isperite .
5 < p > Osušite Kenmore plin za kuhanje površine , kontrolnu ploču i obloge s čistim ručnikom .
6 < p > Operite ručice i plamenika rešetke u sudoper s spuzvicu za ribanje ili spužvom . Ih temeljito isperite i osušite ih ručnikom .
7 < p > Zamjena ručice i plamenika rešetke na crnom Kenmore plina za kuhanje .

od:http://vrt.98905.com/housekeeping/cleaning-appliances/1016130731.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.