Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> aparati za čišćenje >> Content

Najbolji Ručni Vakuum za branje gore životinja kose

< p > Pet kosu predstavlja izazov za više od samo čuvanje čistu kuću . Kućni kosa dobiva na odjeću , u automobilima i namještajem , a ne samo da su ta područja teško ili nepraktično doći sa standardnim uspravnom vakuum , ali oni su često više problematično za alergije pati . Ručni vakuum jedobro rješenje , ali nalaz jedan sposoban za obavljanje posla zahtijeva istraživanje .
OcijeniteProblem pregled < p > Nije sve životinje prolio jednako. Mnogi mali psi i kratke kose pasmina prolio mnogo manje nego velike , dugodlaka pasmina . Utvrđivanje koliko životinjska dlaka treba podići će diktirati kako velikikanistar vakuum potrebe i otprilike onoizvođenja treba biti na jednom punjenju . Također će dati ideju o tome koliko usisna snaga je potrebna iz ručnog vakuumom .
Mjesto
< p > Određena područja su daleko više pogodna za čišćenje s ruke od drugih . Ručni vakuum nastupit će najbolje u manjim mjestima , koji nisu praktični doći s uspravnom vakuum , kao što su stepenice i namještaj . Isto tako , oni nisu prikladne za velike površine kao što su podovi . Pregled < p > Osim toga , snage za vakuum jeključna razmatranja u retinopatia . Akovakuum će se koristiti za čišćenje automobila ili drugih područja na kojima je izvor napajanja nisu dostupne,izvođenja na jednom zadužen će bitivažna značajka za pogledati.
Težina vs , Značajke Screenshot < p > Neke od najatraktivnijih značajki uspravno usisavačima za životinjskog čišćenje kose su također ono što bi im pretežak za neke poslove . Brojni privitke , veliki spremnici i moćne usisavanje motori sve dodavanje veličinu i težinu u vakuumu . Balansiranje ove značajke uz zadržavanje ručni vakuum dovoljno malen i lagan da bude korisna jeizazov , a ne svi proizvođači uspjeti . Pregled < p >Bissell Kućni kosu Gumica 33A1 uspio spakirati svoje mogućnosti u izuzetno malom i laganom pakiranju na samo 8 inča dugo i 4 funti, ali njegove 4 pojačala i ne pomišlja na 22 pojačala od Dyson DC34 . DC34 zapravo dolazi na pola kilograma manje od BISSELL , ali je 4 inča više .
Filtriranje i Zaustavni pregled < p > Životinja kosa je mali i općenito u pratnji ljutina , paručni vakuum se koristi za čišćenje mora imati visoke kvalitete, učinkovitu filter i spremnik sposoban za držanje perut i kosu od dignut u zrak . pregled < p > Ovo razdvaja natjecateljice , kao što su niske cijene i značajka-bogata Dustbuster linija iz viših end konkurenata , kao što su Dyson DC34 i Bissell kućni kose Eraser .
proračun
< p > Iako jestanje mogućnosti i prenosivost dobro se postiže Dyson DC34 -a , je u pitanju s cijenom od preko 200 dolara u rujnu 2011. godine iz perspektive troškova ,Bissell Kućni kosu Gumica izgleda puno privlačnije na 30 dolara, ali nedostaje mnogo privlačnošćuDyson ima u mogućnosti i moći.
< br >Najbolja Oko pregled < p > Akoproračun će ga podržati , značajka - za - lice jednostavno ne postoji bolja ručni od Dyson . Za jeftinijim opciju ,žrtva može biti u jednom ili dva područja , eventualno se opredjeljuju za nešto malo teže ili malo manje izvođenja na optužbe , kao što je model iz Black & amp ; Decker linija .

od:http://vrt.98905.com/housekeeping/cleaning-appliances/1016130733.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.