Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> aparati za čišćenje >> Content

Što možete koristiti kako bi uzeti mrlje & amp ; Mirisi Od mikrovalnoj

? < P > mikrovalne pećnice uhvatiti izlijevanja i prelijevanja hrane na redovnoj osnovi. Ako ne ga redovito čistite , te izlijevanje može postati caked na i uzrokuju neugodne mirise . Postojinekoliko načina za čišćenje tih zabrljati sigurno da je i ukloniti neugodne mirise koji prožimaju vašu pećnicu . Jednom kad shvatite kako razni sastojci raditi , to će biti lako odlučiti najbolji način za liječenje ove mrlje i neugodne mirise .
Limun pregled < p >kiseli priroda limuna jeučinkovito sredstvo za čišćenje u mnogim situacijama čini . Limuna miris mu daje dodatnu mogućnost za pokriće mirise u skučeni prostor poput vašeg mikrovalna pećnica . Da biste dobili najbolje rezultate , stavite 1/2 šalice soka od limuna u posudu i pomiješajte ga sa šalicom vode . Stavite zdjelu u mikrovalnu , i pokrenuti ga za pet minuta . Limun uklanja neugodne mirise , apare čini čišćenje jednostavno kao brišući dolje sa čistom krpom .
Voda
< p > Voda nudi raznovrstan izbor za čišćenje koji kombinira s mnogo različitih sredstava za učiniti sve što je potrebno za posao . Možete ga kombinirati s tekućim sapunom , limuna ili sredstvom za čišćenje , ili samo koristiti čistu vodu i krpom obrišite se nered na gotovo svaku podlogu . Voda također čini učinkovit čistač , jer je lako i sigurno raspolagati . Možete koristiti vodu za ispiranje mikrovalnu nakon druge metode su korištene , kao dobro.
Ocat
< p > Ocat je kisela i antibakterijska svojstva čine gačišći izbora u kuhinji okruženju , gdje nadzire klica jeprioritet . Čistiti i dezinficirati svoju mikrovalnu pećnicu , ulijte šalicu octa u zdjelu napuni s 2 šalice vode . Mikrovalna pećnica ga na visoko tri do četiri minute ili dok vodi vrije . Ostavite vodu u mikrovalnoj pećnici na nekoliko minuta , a potom obrišite sušene na hranu s čistom krpom . Ovaj proces čisti i dezinficira mikrovalnu u jednom procesu .


Sode bikarbone
< p > sode bikarbone u svojstva čine gaizvediv mogućnost da dezodorirati svoje aparate , zalijepe kutiju u vašem hladnjaku korištenja to očistiti mikrovalnu . Soda bikarbona također ima korist ne grebanje unutar vašeg mikrovalna pećnica . Sve što trebate učiniti je prelijte 4 žlice . u 1 Qt . vode . Umočite krpu ili spužvu u otopini , i koristiti ga obrišite dolje unutar vašeg mikrovalna pećnica . Uzimajući osloboditi od caked na hranu može zahtijevati malo više fizički napor .

od:http://vrt.98905.com/housekeeping/cleaning-appliances/1016130734.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.