# >> Dom i vrt >  >> Housekeeping >> Namještaj Njega >>

Birdseye Maple Namještaj Njega

Izrađen s preciznošću i njegu , Birdseye javor namještaj posuđuje znak da vaš dom dekor . Ova ručno izrađena namještaj pripovijeda priču , kao i svaki komad je po mjeri , čineći svoj ​​komad jedan-of - a-vrste . Pravilna njega za Birdseye javorovog namještaja , dok je jednostavna , imperativ je da ga štiti od oštećenja i držati ga u potrazi za novim . Prirodni način za obradu drveta

Svaki komad Birdseye javorovog namještaja potječe u malom gradu Alberta , Michigan . Može se pohvaliti velikim liniju ručno izrađenih drvenih predmeta , priroda je način za obradu drveta Tvrtka nudi sve, od kaleidoscopes i satova do namještaja . Sve to proizvodi s izuzetkom nekoliko cedar komada , izrađen je od najljepših Birdseye javora koje je stavio tvrtku na karti .
Rutinsko održavanje

redovito brisanje prašine mekom krpom će pomoći u zaštiti vaše Birdseye javor . Neki namještaja za nokte i sprejevi ne samo eliminirati prašinu , ali bi ga otjerati , kao dobro. Provjerite upute proizvođača za detalje . Držite podmetače ruci postaviti pića na koje treba izbjegavati ružne prstenje . Ako netko zaboravi da iskoristi svoj coaster i vjetar se s ružnim prsten na vaš namještaj , pomiješajte sodu bikarbonu i pastu za zube , i koristiti ga na mekanu tkaninu za nježno koža daleko prsten .

dubinsko čišćenje

Dok rutinu čišćenja je bitno ,temeljito čišćenje povremeno pomaže zadržati svoj ​​namještaj u potrazi svoje najbolje . Obrišite dolje namještaj temeljito mekom krpom . Mala četka pomaže ukloniti sve nečistoće podnesenog u mjestima teško doći. Četkom vašeg usisivač je također korisno za uklanjanje prašine i krhotina . Obrišite dolje namještaj barem jednomgodišnje s limunom uljem .

Razmatranja

Iako jaka i izdržljiva , javora i dalje treba biti zaštićena od oštećenja koja mogu nastati od dnevno život . Držite namještaj dalje od izvora topline otvore , kao pretjerana toplina može uzrokovati warp . Počistiti izlijevanje odmah s mekanim ručnikom . Držite namještaj na hladnom i suhom mjestu kako bi se izbjeglo višak vlage , koja se s vremenom može uzrokovatidrva na truljenje . Izbjegavajte korištenje ništa abrazivno sredstvo , kao što su grubo ribanje alata i abrazivna sredstva za čišćenje , koja bi mogla ogrepsti namještaj .

Kako očistiti antikni namještaj drvo

antikni namještaj drvo dodaje vintage žalbu na dom . Uz pravilnu njegu i održavanje , starinski drveni namještaj može trajati mnogo života . Bilonamještaj je završio ili nedovršeni , prljavština, prašina i stari vosak nakupljanje može uništiti drvu i

Více >