# >> Dom i vrt >  >> Housekeeping >> Namještaj Njega >>

DIY Re - FabricKoža Kauč

Stari kožni divan, istroše i rastrgan nakon godina uporabe , čineći je jednom netaknute komad namještaja sivilo i dosadan . Prije nego što izletjeti kupiti novi kožni kauč , razmislite oporavlja kauču s novim kože . To će vam uštedjeti troškove novi kauč i da će potrajati minimalno vremena i truda , jerproces je prilično jednostavan . To je ono što vam je potrebno Screenshot odvijač Screenshot kliješta Screenshot šav Ripper Screenshot, Električni škare
Electric sortirano pištolj Screenshot Nail čavlići
presvlake igla
Temu
Show Više Upute Screenshot
1

Izvadite stare kožne presvlake . Flip kauč gotova. Uklanjanje Staples i čavlići s odvijačem i kliješta . Polako otpustite koža iz okvira kauča .
2

Odvojite stare kože s šav Ripper . Trebali bi imati dijelove iz leđa, sjedalo i rukama . Položite novi kožne presvlake na tlu , potpuno ravna , na čistu površinu .
3

Stavite staru kožne presvlake na novu tkaninu , i početi izbacujući novu tkaninu , pomoću električnog škare . Električne škare rade dobro s kožom , kao i oni lako mogu smanjiti kroz teške tkanine .
4

Postavite nove presvlake komada na kauču , a pin ih . Postavite igle nekoliko centimetara daleko jedni od drugih , ovisno o veličini kauču .
5

Osigurajte presvlake tkanina s noktiju uzdama . Tack ruku komada na naslon za ruku. Natrag treba priljepuša na dnu kauču , pokraj nogu .
6

Temu je tapeciranje iglu s koncem koji odgovara vašem kožne presvlake . Šava komada presvlaka zajedno , koristeći male 1 - inčne uboda .
7

Staple labave komada kože na okvir , pomoću sortirano pištolj .


Kako DIY Koža Popravak

Zato što je tako izdržljiva , koža jepopularan izbor među potrošačima u potrazi za kvalitetu u njihove kupnje . Ovaj atraktivni materijal čini veliku završiti za odjeću , namještaj i ostali pribor . Međutim , ona je još uvijek podložna trganje . Budu

Více >