# >> Dom i vrt >  >> Housekeeping >> Namještaj Njega >>

Kako zadržati Drvene ladice Od trešti

drvene ladice , a trkači ispod njih , proširiti i ugovor nešto kao odgovor na promjene u vlažnosti i temperature . Tijekom vremena , te promjene mogu nahrapavimo trkača , uzrokujući ladice za škripe ili držati kada ih otvoriti . Možda ćete primijetiti da ladice škripe više tijekom vlažnog vremena nego za vrijeme suše . Srećom , popravljajući škripa ladice zahtijeva samo nekoliko jednostavnih materijala i nekoliko minuta svog vremena , a rezultati su obično trenutačan . To je ono što vam je potrebno
Hammer
finim brusnim papirom Screenshot, parafin vosak , pčelinji vosak ili tekući pčelinji vosak
najlon vrpca
skalpelom
Prikazati više uputa
1

Izvucite ladice nježno , i stavite ih sa trkača gore na stol . Pregledajte ladice za bilo kakav znak oštećenja , kao što je labav ili slomljen komada . Hammer sa strane lagano na svoje mjesto , ako su labave i ljepilo bilo ulomaka s ljepilo za drvo .
2

Pregledajte trkača . Ako se čini grubo , pijeska ih lagano s finim brusnim papirom .
3

Nanesite tanki sloj parafina , pčelinji vosak ili tekući vosak za trkače . Ovi proizvodi podmazati trkača tako ladice će otvoriti glatko , bez škripi ili lepi.
4

Izrežite komad samoljepljivom najlonskom trakom da stane na duljinu trkača , za više trajno rješenje . Povucite ljepilo s leđa trake i stavite najlonsku traku preko trkač . Pritisnite traku prema dolje čvrsto za njegovo ostvarenje. Izrežite višak trake off strane trkača sa skalpelom .
5

Umetnite ladice natrag u namještaja , i gurnite ih i iz nekoliko puta . Oni bi trebali slajd glatko , bez škripi ili lepi. Ako nije , ponovite procese .

Koji su učinkoviti uređaji koji uklanjaju Cat kosu od countertops & Posteljina

? Čak inajviše dobro njegovan mačka je odgovoran za baciti . Ove dlake pronaći svoj put na svojim šalterima , namještaj , pa čak i odjeću . Jednostavno petting tvoj mačka je dovoljno da uzrokujekosu da prolio i plutaju po sobi , prije naseljavanju na

Více >