# >> Dom i vrt >  >> Housekeeping >> Namještaj Njega >>

Kako popraviti spuštenih Jastuk vrh madrac

opuštenost jastuk vrh madrac smanjuje kvalitetu vašeg sna kao naslon za glavu u jastuk gubi plushness tijekom vremena , a rezultati u nezgodnim položajima za spavanje koje povećavaju bol u jutarnjim satima . Dok standardni madraci mogu se okrenula i rotirati distribuirati svoje tjelesne težine ,jastuk vrh madrac je ograničen akojastuk vrh se nalazi na jednoj strani madraca . Popraviti svoje spuštenih jastuk vrhu je samoprivremeno rješenje , kao što će na kraju morati zamijeniti madrac s visokokvalitetnom madrac jednomjastuk vrh kontinuirano sags s ponovljenim use.Things morat ćete
1 - inčni debeli šperploče Screenshot Usisavač s privitkom crijeva
tri teniske loptice Pretraživati ​​Broom
pokazati više Upute Screenshot
1

Rotacija madrac za 180 stupnjeva . Rotacija jastuk -top madrac redistribuira težinu stavlja na madrac , i eliminira uleknuća prebacivanje trenutni položaj vašeg tijela .
2

Podignite nogu na madrac gore , i slajd 1 " ; debela ploča između madraca i boxspring u kojoj se pojavilasag . Debela ploča djeluje kao dodatni sloj potpore kako bi se smanjila količina objesiti na madrac .
3

Provjerite svoj ​​Noćenje u boxspring za slabe točke . Stara boxspring je manje učinkovita na podupiranje madraca i vaše tjelesne težine , te povećava vjerojatnost opuštenost mrlje na jastuk vrh madraca . Gurnuti ruku protiv boxspring testirati svoju podršku . Zamijenite svoju boxspring ako njegove zavojnice objesiti umjesto pružiti neki otpor , a pritom .
4

Raspakirajte madrace od madraca akojastuk vrhu može biti uklonjena , i stavite jastuk top umetnuti u front- loading kosu . Umetnite tri teniske loptice ili za kosu loptice u kosu , i postaviti za kosu na zraku dlake na jastuk vrhu bez oštećenja topline . U teniske loptice cirkuliraju u stroju s jastuk vrhu , a odbijaju protiv umetkom preraspodijelite umetnite je punjenje .
5

Hit jastuk vrhu drškom metle vašem distribuirati jastuk vrhu je punjenje . Nastavak udaranje jastuk vrhu dok se ne pojavipovršine čak i glatka .

Kako da se brinu za fine kože Couch

kvalitetan kožni kauč je luksuzan izgled donosi raskoš svakom domu . Iako stilski , kožni divan, zahtijevaju pravilnu njegu sačuvati svoju izvornu ljepotu . Koža kauča , kao i sa svim namještajem , neminovno nakupljaju prašinu i izlijevanje , koji bi

Více >