DIY Pčelinji vosak & Carnauba Mix za Kuhinja Kabineti

Korištenje pčelinji vosak na svojim kuhinjskim ormarićima daje im topao sjaj i , tijekom vremena , ispunjava svoju kuhinju s utješnom mirisom pčelinjeg voska . Carnauba vosak dolazi iz lišća brazilske palme inajteže vosak poznat . Dodavanje Carnauba na pčelinji vosak dajepoljski sjajnija , jače, više izdržljiva završiti i činipčelinji vosak manje ljepljiva . Nema tvrdih i brzo pravila o količinama , pa početi s osnovnom receptu onda eksperimentirati dok ne nađete razmjere koji vam najbolje odgovara . To je ono što vam je potrebno Srpski dvokrevetnoj kotao ili lonac i zdjelu
1 dio karnauba vosak
3 dijela pčelinjeg voska
1 1/2 šalice terpentina
Veliki vijak teglicama
prikazati više uputa
1

Wash kotla i staklenke dobro u vrlo toplom vodom i dobro isperite . Onečišćenja može pokvariti nokte . Dopustite im da se osuši na zraku .
2. Uvijek koristite dvostruko kotao za topljenje voska .

Zagrijte Carnauba i pčelinjeg voska zajedno u dvokrevetnoj tavi dok se ne rastopi i dobro miješati . Carnauba topi na 85 do 90 stupnjeva, F. Ukloni iz topline .
3

Dodajte terpentina na mix kad se vosak ohladi , ali ne stvrdne . Dobro promiješajte . Ulijte u staklenke i vijak na vrhovima . Ostavite nokte da otvrdne .
4

nanesite lak za ormare s mekom čistom krpom u kružnim pokretima . Kada se osuši , koža s drugom čistom krpom . Više poljski ,sjajnijizavršiti .

Kako se prijaviti na Tung - Oil Topcoat Tijekom jednog bazi ulja Wood Stain

Kinezi su koristili tung ulje , koji dolazi iz sjemenki materinjem tung stabla , stoljećima kako bi zaštitili svoje tvrdog drveta od elemenata . Tung ulje stvrdne brzo i učinkovito pečata drva i mrlje od vode i ogrebotine . Pure tung ulje ima guste k

Více >