# >> Dom i vrt >  >> Housekeeping >> Namještaj Njega >>

Kako da se brinu za Rubberwood tablici

Svi znaju da je guma dolazi iz stabala , aliisto drvo koje je propisano da guma također pruža izvor obnovljive drva za stolove , stolice i druge vrste namještaja . Drvo od stabla , koja se obično bere tek nakon što je prestao proizvoditi sok , jeblijedo žute . Ako imate stol od Rubberwood , morate brinuti za nju kako treba i očistiti ga na regularnoj osnovi . Briga za vaše Rubberwood stol ispravno može pomoći trajati duže i izgledati bolje , too.Things što vam je potrebno
mekom krpom ili pero krpu
papirnatim ručnikom Screenshot Namještaj Cleaner Screenshot Namještaj poljski

Prikaži više uputa Screenshot
1

mekom krpom ili pero krpu za čišćenje Rubberwood stol na regularnoj osnovi . Trebali biste očistili Rubberwood stol barem jednom tjedno , ali brišući prašinu s njega svakodnevno jedobra praksa .
2

Očistite izlijevanje odmah , koristeći papirnatim ručnikom ili mekom krpom . Nikada nemojte dopustitiizlijevanja sjediti , jer je trajno mogao obojiti svoj ​​stol . Očistite područje oko izlijevanja s kvalitetom namještaja čistač nakon brišući vlagu .
3

Koristite drva uređaj za čišćenje Rubberwood stol najmanje dva puta godišnje . Uređajdrvo ga drži u dobroj formi i pomaže vam da se izbjegne probleme prije nego se pojave . Koristite kvalitetnu drvo regenerator i primijeniti ga prema uputama na pakiranju .
4

Provjerite svoj Rubberwood stol za maraka , izlijevanje i ogrebotine svaki put kada postaviti stol . Rješavanje bilo kakvih problema odmah zadržati svoj ​​stol u potrazi svoje najbolje .

Kako popravitioštećenu Sun kožni kauč

koža obično pokazuje oštećenja od sunca kao izblijedjelom području gdje su zrake sunca su to udaranje na regularnoj osnovi . Izblijedjele mrlje često ružan i može učiniti da želite baciti cijelu kožni kauč ! Nije potrebno da to učinite , međutim , ak

Více >