# >> Dom i vrt >  >> Housekeeping >> Namještaj Njega >>

Drvena Kruh Kutije vs . Stainless Steel Kruh Kutije

Utvrđivanje da li kupiti drvenu Breadbox ili nehrđajućeg čelika Breadbox jeosobnih preferencija , ali uzmi u obzir i druge čimbenike . Branje Breadbox koji ide najbolje s kuhinjom dizajn ili koliko kruh koristite također možete odrediti koji kruh okvir vam je potrebno . Obje vrste kruha kutije imaju svoje prednosti , iako je samo jedna može biti bolji od drugih u svrhu što namjeravate . Drvo Breadbox

drveni Breadbox jeskladištenje kontejnera naći u kuhinji većini domova stotinama godina . Kutija pomaže kruh ide bez ukusa , ali je napravljena od materijala koji se raspada. Kao drvenih Breadbox dobi ,drvo može prikupiti vlagu i početi propadati . Vrlo malo berba drveni breadboxes može se naći zbog tog razloga . Štete na drvenom košarice za kruh javlja lakše od drugih breadboxes na tržištu .
Stainless Steel Breadbox

nehrđajućeg čelika Breadbox jeviše izdržljiv materijal od drvene kutije . Kutija od ovog materijala drži kruh svježe duže od drvenog okvira . Drvena Breadbox ne daju istu količinu pečatom od vanjskih elemenata kao nehrđajućeg čelika košarice za kruh , pakruh će trajati duže . Poklopac kutije za kruh od nehrđajućeg čelika mogla provući kroz plastičnu stazu koja zatvara poklopci bolji od poklopca nalazi na drvenom dizajnu .
Kozmetika

puno kuće radije drvenu Breadbox zbog estetske značajke koje pruža svojim drvenim ormarima . Inox Breadbox je uglavnom u kućama koje također imaju inox aparata , kao što su hladnjak ili štednjak . Svaka kutija štiti kruh od elemenata , aliDizajn kuhinje također može odrediti vrstu okvira kupite .
Čišćenje

Jedna od glavnih razlika između drveni Breadbox inehrđajućeg čelika Breadbox je mogućnost očistiti svaku vrstu . Čišćenje drveni Breadbox je puno teže nego čišćenje nehrđajućeg čelika Breadbox . Inox ne dopušta tekućine ili čestica kruh prodrijeti u površinu , a drvene kutije mogu postati umrljana ili dopustiti čestice kruh ostati u procjepima na drva .
Zaštita

Insekti mogu pristupiti drvenom košarice za kruh lakše od nehrđajućeg čelika košarice za kruh . Brtvene tehnike dostupne za nehrđajućeg čelika košarice za kruh je bolji od brtvenih sredstava za drvene košarice za kruh . Drvena kutija, ubacuje se zajedno i ima zglob na svakom kutu okvira , gdje jeod nehrđajućeg čelika okvir može biti zavarene zajedno na svakom kutu ili su hermetičan pečat .

Kako očistiti mrlje na Prirodoslovno platnu

Prirodni platno ječvrst , funkcionalan tkanina . Bilo da je vaš platnu predmet jepresvlaka za namještaj ilipar tenisica , pravilno čišćenje će vam pomoći zadržati ga gleda kao nov . Budući da ima svijetlu boju , prirodno platno teži pokazati spotova

Více >