# >> Dom i vrt >  >> Housekeeping >> Namještaj Njega >>

Kako to Utočište Izgorjeti rupe u Fabric Couch

Burns na tkanini se pojaviti teško popraviti , jer oni su obično u očigledan mjesto i premale su da je potrebnacijela jastuk biti zamijenjen . Njihova mala veličina radi u njihovu korist , iako , jer oni mogu biti fiksne s tkanina je već dostupan na kauču i malo tkanina ljepila . Ove zakrpe rade dobro i obično teško uočiti nakon što u potpunosti su završili . Najčešći krivac za opekline je iz cigarettes.Things morat ćete
Mali Škare Pretraživati ​​pamuka Screenshot Fabric ljepila
plastičnih Screenshot Težina
Prikazati više uputa

1

Trim daleko bilo preostalo žrtvu tkanina i zalutala vlakna s malim škarama .
2

Napunite izgorjeti rupu s malo pamuka ako je rupa dovoljno duboko da napuste udubinu . Osigurajtenadjev je na razini s površinom od tkanine na kauču .
3

Odrežite malu količinu tkanine od ispod kauča ili drugog neprimjetan području . Neki divan, imaju širok HEMS koji omogućuju vam da trim mali iznos za patch . Uvjerite setkanina je dovoljno velik da pokrije rupu .
4

Umočitemala količina tkanina ljepila oko rupe i staviti flaster na vrhu . Uvjerite se tkanina je uzorak je postrojio s tkanine na kauču . Pritisnite flaster na mjestu .
5

Položite komad plastike preko flastera i postaviti teške predmete na njega da ga drže na mjestu . Pustiteda se osuši ljepilo preko noći . Izvadite težinu i plastike u jutarnjim satima .

Kako ukloniti miris Iz TEMPUR-pedic

Tempur - Pedic su proizvedeni iz Tempur pjena , koja jevrsta memorijske pjene . Ovaj materijal je visco - elastične , što omogućujemadrac se oblikuju prema obliku tijela , a zatim se vratiti u svoj prvobitni oblik i veličinu . Kao i svaki madrac , Te

Více >