Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Namještaj Njega >> Content

Anti - Slip Proizvodi za tuširanje sjedala i Tuš Podovi

Benjamin Franklin je jednom rekao , "mali curenja može potopiti veliki brod . " Citat je tako istinito za mnoge stvari , a nalazimo ih nije toliko značajna , od kojih je jedan povremeno klizi u tuš . Spasenje je u anti -skliznuti proizvoda: sigurnosne otirače i premaza . Mnoge vrste tepisi su dostupni ; oni se razlikuju po obliku, veličini i materijalu , a dolaze u mnogim bojama . Premazi dolaze u dva oblika : tekućine i sprejevi . Obje su primjenjivi na podovima i tuš sjedala . Gum Mats

Gum tepisi sunajčešće koristi anti - slip rješenje . Oni uvijek rade , za razliku od anti - slip ovojnica . Klasične gume tepisi su pogodni za tuš kata i može spriječitiproklizavanje tuš sjedala i ljudi podjednako . Njihova najveća mana je da upijaju mirise i prljavštinu . Oni su perive , ali to ne pomaže smradom . Jer oni su jeftini ,najlakše rješenje je da ih zamijeni . Jednostavno odaberite oblik, veličinu i boju koju želite . Svi trgovinama prodaje za kupanje i obale proizvode ih imaju .

Protiv proklizavanja krugovi

Anti - slip krugovi rade na istom principu kao i klasičnih tepisi . Međutim , oni su samoljepive - jednostavno ih stavite na pod kade ili tuš . Oni sudiskretniji i obično nerazdvojni dio hotelske kupaonice . Njihova prednost je u tome što oni ne zaprljati tako lako , ali oni su skuplji . Uobičajeni promjer protukliznog krugovima je 3,5 cm . Različiti modeli su transparentne i teksturama dizajna . Njihova mana je u tome što oni nisuoptimalno rješenje za tuš sjedala , jer oni ne pokrivaju cijelu površinu kadi .
Vinyl Sigurnosne kazete /trake
< sigurnosne p > Vinyl trake sunovi izum . Oni su se razvili iz tradicionalnih protukliznog silicija trake za stubišta i drugih slip - rizične površine . Oni su samoljepljive i vrlo higijenski. Nema glavobolje proizlazi s figuring out dimenzije bilo - jednostavno rezati vrpce na željenu duljinu . Non - slip trake dolaze u nekoliko nijansi , ovisno o proizvođaču : prozirna, bijela i teksturom ( u nekoliko boja ) . U nekim slučajevima , mogu se u rolama . Rolls su više pogodna za tuširanje sjedala od izdanaka . Oni šire , time pokriva veće površine , ostavljajući manje prostora za sjedala na klizanje .
Protiv proklizavanja premazi

Mnogi anti - slip premazi su sposobne za kupatila , mramorne podove i ostale skliskim površinama . Universal premazi mogu dokazati vrlo lukav koristiti za tuš kata : Njihov nastup ovisi o površini . Korištenje premaz za kupaonice samo da jenajbolje rješenje . Možete odabrati jednostavan otvoreno - i - vrijede tekući rješenje , koncentrirati ili sprej . Sprej jenajbolje rješenje ako želite primijeniti boju na podu tuš . Premazi su otporni na habanje i nemaju miris . Najčešći su proizvodi poliakrilinskc i epoksi premaza . Prilikom nanošenja premaza , pobrinitetuš kat je suha .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/furniture-care/1016084032.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.