Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Namještaj Njega >> Content

Kako očistiti krtičje krzno namještaj

krtičje krzno jepamuk , bombastičan tkanina koja je izrađena s gustom , twilled tkati , a na jednoj strani je napped . Krtičje krzno tradicionalno se koristi kao tkanina za radnu odjeću zbog svoje izdržljivosti . U novijoj povijesti , to je bio korišten kao tapeciranje namještaja . Krtičje krzno je mekano nap nudi bogat izgled antilop , ali njegovi korijeni pamuk uštedjeti mnogo za čišćenje gnjavaža . Krtičje krzno je samo kao lako čisti kao i bilo tkanina presvlake . No, prije nego što koristiti za čišćenje proizvod na njegovoj površini , testirati ga u važnom dijelu tkanina first.Things što vam je potrebno Screenshot vakuumu Screenshot presvlake Spot maknuti
presvlake za čišćenje
kosu Srpski Screenshot Prikaži više uputa
1

usisati krtičje krzno tjednik s namještajem četkom na vašem računalu . Pobrinite se da se usredotočite na pukotina i procjepa u komadu , kao i površinama . Redovni usisavanja će ukloniti nečistoće prije nego se smjeste duboko u vlakna .
2

Očistite cijeli komad namještaja s presvlake za čišćenje (koristi se u skladu s uputama proizvođača ) najmanje dva puta godišnje . Ako namještaj pokriva su izmjenjivi , oprati ih ( po sebi ) u hladnu vodu na blagoj ciklus vašeg uređaja , a zatim linija suho .
3

Počistite izlijevanje odmah . Koristite papir ili bijelu pamučnu krpu da se osušiti se ( nikad ne trljati ) mrlju dok se ne više od toga prenosi na ručnik .
4

Priuštite preostale mrlju s tapeciranje licu maknuti , naveden kao sigurno koristiti na pamuk . Nanesite uklanjanje mrlja prema uputama proizvođača . Izbriši do mrlju dok ne više tekućih transfera na površinu ručnik .
5

blot mjesto s ručnikom natopljenom vodom upiti sve preostale Spot maknuti .
6

Dopustitemjesto da se osuše na zraku ( ako je dosta mokro , koristite fenom postavljen na hladnom kako bi se ubrzao proces ) .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/furniture-care/1016084117.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.