# >> Dom i vrt >  >> Housekeeping >> Namještaj Njega >>

Kako očistiti kauč s parobrod

tkanine za tapeciranje može dobiti vrlo prljava od kućnih ljubimaca , hrane ili pića prolijevanje i svakodnevnu uporabu . Presvlake parobrodi čisti duboko u tkaninu kako biste uklonili teške prljavštine i mrlja ne može riješiti niti sa usisavanja sama. Toplina iz pare u kombinaciji s ručnim trljanje i sredstva za čišćenje može napraviti svoj stari prljav kauč izgleda kao novo . Uvijek provjerite svog kauča skrbi oznaku ili priručnik kako bi bili sigurnitkanina vode sigurno prije čišćenja s steamer.Things što vam je potrebno Screenshot vakuumu Screenshot presvlake otopinu za čišćenje
Fan ( opcionalno )

Prikaži više uputa
1

Uklonite sve jastuke ili jastuke s kauča.
2

vakuum kauč i jastuke temeljito s tapeciranje privitku. To sprječava parobrod od začepljenja s ljubimac kose ili vlakna tijekom procesa čišćenja .
3

Napunite parni čistač s toplom vodom i presvlake za čišćenje rješenja u skladu s uputama proizvođača .

4

Očistite kauč s presvlakama privrženosti prema uputama proizvođača . Rad na jednom malom prostoru u isto vrijeme , s početkom u vrhu ili stražnjem dijelu kauč . Rasporedite dovoljno rješenje za temeljito mokro presvlake , ribanje s privitkom kao i ti ići .
5

Ispraznite parobrod i napunite ga s čistom vodom . Ponovite postupak čišćenja s čistom vodom isprati kauč bilo ostatka proizvoda .
6

Otvorite sve prozore i upaliti ventilator kako bi se ubrzao vrijeme sušenja . Ovisno o vrsti materijala i količini čišćenja potrebno ,kauč može potrajati i do jedan dan da se osuši .

Kako očistiti Moj Suede pamuk poliester Couch

Briga za čišćenje i kauč izrađena od različitih materijala - kao što je antilopa pamuk poliester kauču - može bitimalo teško . Nepravilno čišćenje može izazvati više štete nego koristi . Prije nego što pokušate ukloniti mrlje i mrlje , provjerite upu

Více >