Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Namještaj Njega >> Content

Wood - Vraćanje Čistači

Wood - u uspostavljanju čišćenje prikriju pukotine i ogrebotine na drva namještaja , a neki i rastjerala ugodan miris ( primjerice , limuna) u cijeloj sobi kad se koristi . Hardver i home- poboljšanje trgovinama prodaju drva vraćanja za čišćenje u svojim proizvodima za kućanstvo sekcija . To čišćenje može uštedjeti troškove da vaš namještaj popraviti ili zamijeniti , ako uspiju u skrivajući tragove na oštećene dijelove . Timber Wash

Mix prkositi drvo pranje drva čistač s vodom za čišćenje prljavštine, plijesni i vremenske oznake od drva . Proizvod siguran za korištenje oko kućni ljubimci, biljke i trave . 2,25 - pantera kontejner Timber pranje pomiješati s vodom čini do 6 litara drva - čišćenje rješenje . Jedan galon rješenje može očistiti i vratiti do 200 četvornih metara drva .
Natural Shine

Koristite prirodni sjaj za čišćenje Crayon tragove , otiske prstiju , sapuna i voska nakupljanje off drva . Sojino ulje proizvod je siguran za korištenje oko djece , životinja i biljaka , te je napravljen s narančastom miris . Sprej prirodni sjaj na područje koje želite očistiti i vratiti , a zatim obrišite područje sa čistom i suhom krpom . Možete kupiti prirodni sjaj u 8 - pantera ili 1 - pošteda kontejner .
New Life Drvo regenerator

New Life Drvo regenerator čisti guma , ostaci ulja od prstiju i ruku i prljavštinu s drvenim namještajem i drugim proizvodima za kućanstvo . Ovaj prirodni čišćenje čisti vosak nakupljanje off drva . Moisturizers u popravak proizvoda od sunca i soli štete i vraća drva za zdraviji države . Nanesite regenerator za suhu krpu i obrišite ga preko namještaja i drugih proizvoda od drveta koje želite očistiti i vratiti .
Wood Elixir

Drvo Elixir jetekućina rješenje koje čisti White Water maraka, boje , masti i guma off drva . Također možete koristiti otopinu za čišćenje tragovi off namještaja . To je čisti i vraća vraća drva za njezin nekadašnji sjaj . Ulijte mali dio drvne Eliksir na suhom krpom i prebrišite preko oštećenim područjima drva očistiti i vratiti namještaj .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/furniture-care/1016084238.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.