# >> Dom i vrt >  >> Housekeeping >> Namještaj Njega >>

Kako Rent presvlake za čišćenje opreme

Održavanje presvlake čisti možete dodati godina na svoj namještaj . Dok osnovno održavanje kao i usisavanje , brisanje prašine i licu čišćenje može biti od vitalnog značaja , što će također morati redovito čistiti svoje presvlake s stroj dizajniran za duboko ga čistim . Općenito , duboko čišćenje presvlake svakih šest mjeseci do godinu dana će ga zadržati izgleda svježe i uredno . Iako možete potrošiti puno novaca kupnjom presvlake za čišćenje , strojevi mogu koštati tisuća dolara, a većinu svog života sjedeći u svom ormaru . Kao što je od 2010 , možete iznajmiti jedan za manje od 100 dolara za vikend , omogućujući vam dovoljno vremena da očistite svoj ​​namještaj , bez troškova ili problemima storage.Things morat ćete Srpski slika identifikaciju Srpski kreditne ili debitne kartice
Screenshot Prikazati više uputa
1

pronaći mjesto koje iznajmljuje presvlake za čišćenje opreme . Većina trgovine ili veliki lanac trgovina imati prostor za najam presvlake i čišćenje tepiha opreme . To se obično nalazi u blizini područja službe za korisnike u trgovini . Oprema može biti označen kao čišćenje tepiha opreme , ali će također raditi na vašem tapeciranog namještaja .
2

Odaberite stroj koji želite iznajmiti . Ovisno o vrsti presvlake morate očistiti , možda ćete morati dobiti stroj koji uključuje duga ruka privitke ili drugim posebnim značajkama .
3

Najam opreme za čišćenje presvlaka . Morat ćete ići na službu za korisnike stolu . Većina trgovina će zahtijevati identifikacijski dokument s fotografijom , poput vozačke dozvole , putovnice , vojne ID ili državnom izdala I.D. Također , što se općenito treba kreditne ili debitne kartice za najam stroj u slučaju da se to ne vrati ili je šteta na stroju .
4

platiti pristojbu . Naknada za najam stroj će se razlikovati po površini, na vremensko razdoblje od kojeg se iznajmljuje stroj i vrstu stroja koji ste odabrali . Kao što je od 2010 , što će se naplatiti između $ 20 i 30 dolaradnevno za najam presvlake za čišćenje stroja .

Kako ukloniti mirise iz jastucima

Kada sjednete na vaš omiljeni kauč ili stolicu ,posljednja stvar koju želite jeopor miris letjele u zrak . Bilo da vaš namještaj jastuci stekla na neugodne mirise , dim cigarete, plijesni i jednostavno mirise jako prometnog trošenja , uklanjanje tih

Více >