Plijesan Miris u jastucima

Plijesan mirisi dolaze iz jastucima vjerojatno znači kalup je u svom namještaja . Nekoliko metode prevencije može zadržati plijesni u vašim jastucima . Nakon što je tu , to je teško ukloniti . Uzrok mirisa

plijesni miris na jastuku znači da postoji plijesni ili plijesni , raste u ili na jastuk . Možete identificirati kalup po svojoj bijeloj , plavoj , zelenoj ili izgledu , osim smrada .

Uzrok kalup

Plijesan caruje u vlažnom , tamnom okruženju u kojem nemapuno cirkulaciju zraka . Namještaj koji ste čuva u skladištu je osjetljiv na kalup , kao što je vanjski namještaj izložen čestim kišama .

Rezultati

plijesni miris na jastuku može dovesti do nekontroliranog rasta plijesni na taj komad namještaja . Ako ne provjeravamo ,plijesan će konzumirati celulozna vlakna u jastuk i čine ga istrunuti .
UklanjanjeMiris

Četka vidljivi kalup off jastucima , dok stoji ispred tako da se ne šire spore oko svoje kuće . Ostavite jastuk u svijetlom , toplom suncu kao tri do pet sati , ili dok se temeljito je emitiran . Ako ne možete ga odnijeti van , usmjerite ventilator na high na jastuk da ga osušite .
Fumigacija

Ako nema vidljivih plijesni na jastuku , ali miris je i dalje prisutan ,plijesan je vjerojatno u padding . Uzmi jastuk za pohranu tvrtke za fumigacije .

Kako dobiti boje za kosu od drveta Ormari

mješavina pigmenata boje , amonijaka i vodikovog peroksida , boja kose mrlja vaša kosa , a ako to kaplje , ona također može obojiti bilo što drugo što dolazi u kontakt. Ako se tako dogodi daboja kose curi na svoje drvo ormara , to može potrajati i

Více >