# >> Dom i vrt >  >> Housekeeping >> Namještaj Njega >>

Kako da biste dobili nabore Out of Memory Foam

pjenom jerevolucionarni proizvod koji je sve popularniji i za upotrebu u madracima i jastucima . Memorijska pjena se nabor kao i svaki drugi pjene proizvoda , ali zbog svog kemijskog sastava , ovi nabori su malo tvrdoglavi ukloniti . Međutim , tu jerelativno jednostavan način za uklanjanje nabora u bilo memory pjene surface.Things što vam je potrebno
sprej bocu
saten tkanine Sušilo za kosu
Iron
Show More upute Screenshot
1

Ispunite sprej bocu s običnom vodom iz slavine i sprej gužvati . Dovoljno sprej na mokru površinu , ali ne zasititi pjenu . Prstima masirajte vode u pregibu .
2

Usmjerite sušilo za kosu na pregibu , držite ga oko 4 do 5 centimetara od površine pjene i držati ga se kreće kao što grijati nabora . U nekim slučajevima , to će u potpunosti eliminirati nabor .
3

zasititi satensku tkaninu vodom i stavi ga na pregib . Zagrijte glačalo ( koristiti postavku pare ako je dostupan ) i gurnite ga preko krpom . Držite željeza u stalnom kretanju . Nastavak spritzing tkaninu s vodom , kao što se suši . Podignite tkanina povremeno provjeriti svoj ​​napredak . Nastavite ovaj postupak sve doknabora se eliminira .

Kako da biste dobili vazelin Out of presvlake

vazelin ima raznih ljekovitih i kozmetičkih koristi , ali ako prolije ili premazani na presvlakama ,masnu , tvrdoglavi mrlja će često dovesti . Vazelin se sastoji od nafte , kao što su spojevi , tako da se jednostavno ukloniti ga s vodom neće raditi

Více >