# >> Dom i vrt >  >> Housekeeping >> Namještaj Njega >>

Savjeti za čišćenje kožni namještaj

Čišćenje kožni namještaj je lukav . Iako je koža je izdržljiv , također je oštećeno vrlo lako nepravilnim čišćenje . Srećom , pravilno čišćenje ne košta bogatstvo ili zahtijevaju pretjeranu količinu truda . U stvari , s nekoliko predmeta iz cijelog svog doma , možete očistiti kožni namještaj i da izgleda potpuno novo . Stanje i čist

se stanje i očistiti kožu , kupiti komercijalni kožnu čistač , ili , kao što je gospođa Čista preporuča , napraviti svoj vlastiti . Da bi gospođe Očisti formula spoj 1 šalica octa i 2 šalice lanenog ulja . Koristite bijelu krpu bez dlačica primijeniti smjesu kružnim pokretima . Ostavite čistač na preko noći i polirati do visokog sjaja sa suhom krpom u jutarnjim satima .
Izvadite kalup i plijesni

Izvadite kalup i plijesni od kože namještaj sa sredstvom za čišćenje na bazi otapala . Gospođa Čista preporuča što čišći od 1 šalicu trljanje alkoholom i 1 šalice vode . Nanesite na neku bijelu , krpom . Obrišite na području namještaja koji imaju kalup i plijesni . Neka namještaja osuše na zraku s ventilatorom usmjerena na njega .
Spot za čišćenje

Spot čista kožna garnitura za sjedenje , kada se javljaju mrlje . Ink - a dye - based mrlje mogu očistiti s lak za kosu . Poprskajte lak za kosu na mrlju , zatim osušiti mrlju s bijelom krpom . Gospođa Čista također preporučuje pokušavaju pasta za uklanjanje mrlja . Umočite pastu izravno na mrlju , nježno pročišćavati , a zatim ga osušite s bijelom , krpom da se natopljenom vodom .
Revitalizirati

Kad koža traži stari i bez sjaja , Readers Digest predlažemo da koristite mješavinu octa i kuhano laneno ulje . Jednostavno pomiješajte 1 šalice octa s 1 šalice kuhane laneno ulje u sprej bocu i dobro protresite . Sprej na vaš namještaj i koristiti bijelu krpu bez krpice glatko u kožu . Ostavite smjesu na kožnu garnituru za oko tri minute , a zatim ga obrišite s bijelom krpom bez dlačica.

Kako ukloniti naljepnicom od kože

naljepnice može biti frustrirajuće . Podložni papir može skinuti lako , ali neki od ljepljive ostatke neminovno je ostavio iza sebe . Da biste izbjegli oštećenja kože , morate voditi brigu prilikom uklanjanja naljepnicu . Agresivni struganje i oštra

Více >