# >> Dom i vrt >  >> Housekeeping >> Namještaj Njega >>

Kako očistiti Lounge Suites

dnevni paket jeveća investicija , tako da želim da traje što je duže moguće . Najbolji način da se produžiti svoj život je da bi ga savjesno čista . Grime , prljavštine i mrvice će uzrokovati štetu lipovršina apartmana je koža ili tkanina tako da oni moraju biti uklonjeni prije nego što postanu ukorijenjen . Ako se dopusti da ostane na vaš namještaj će izazvati fine rezove u vlakna tkanina apartmana i ogrebotina na površini kože klupe i armchairs.Things što vam je potrebno : katalog za ruke Vac Screenshot usisavača Screenshot Steam čišći
frotir ručnikom
Čvrsto iscijeđenom krpe umočen u vodu
spužva Screenshot Saddle sapun
Sakrij poljski
pokazati više Instrukcije Screenshot
1

Uklonite mrvice i druge ostatke s vašeg dnevnog apartmanu na dnevnoj osnovi koristeći ručnu vac ili lopatica za smeće i četke . Provjerite iza razbacanim jastucima i pod jastuke sjedala kako bi provjerili da ništa što bi moglo uzrokovati štetu ostaje na suite .
2

temeljito usisajte svoj ​​paket svaki tjedan . U svojoj knjizi "Čišćenje Biblija " Housekeeping stručnjaka Kim Woodburn i Aggie MacKenzie opisati kako to učiniti učinkovito . Usisavanje sve površine pomoću presvlake privitak . Uklonite jastuke sjedala kako bi se omogućilo temeljito čišćenje ruke i površine na kojima su sjedišta sjedala smještena . Vakuum leđa, sprijeda i bočno . Koristite mlaznice pukotine za uklanjanje otpada iz zakopčane površine i unutarnje rubove namještaja . Raspoznavanje privitak treba koristiti za čišćenje drvenih površina na svom apartmanu .
3

Mnogi tkanina pokrivena apartmana može biti osvježen s parnim čistačem . Earlex Steam Cleaner priručnik preporuča korištenje privitak presvlake pokriven s frotir ručnikom . Ove krpe treba mijenjati jer zaprljati . Vaš upute za uporabu parni čistač će vam reći točno kako je vaš stroj treba koristiti na presvlakama . Zastvarno duboko čisti su vaša tkanina suite šamponom stranestručne osobe.
4

Uklonite prašinu i prljavštinu s kože lounge apartmana s mekim krpama umočen u vodu i čvrsto iscijedi . Zatemeljito čiste Wooburn i Mackenzie preporučiti sedlo sapun primijenjen s krpom ili spužvom . Opet to bi trebao biti umočen u vodu i čvrsto iscijedi .

Kako sigurno čišćenje Starinski Drvo Namještaj

Dok drvenog namještaja zahtijeva pažljivo čišćenje zaštititi drvu je završiti, antikni namještaj potražnje nježne proizvode za čišćenje , kao snažne kemikalije mogu oštetiti površinu namještaja -a , kao i popustiti namještaja ljepilo . Kao i kod veći

Více >