Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Namještaj Njega >> Content

Kako se zaštititi madrac za skladištenje

< p > Madraci ne dolaze jeftini , pa ako imate tvoje staviti u pohranu , važno je kako bi ga zaštitili ispravno . Bilo da ćete ga morati spremiti za nekoliko tjedana ili nekoliko godina , zaštita je ključna u održavanju madrac u dobroj formi . Ako pohranjeni nepropisno , madraci mogu izgubiti svoj ​​oblik , postati opustošen s bubama , pa čak i dobiti pljesniv. Poduzeti preventivne mjere kako bi vaš madrac izlazi iz skladišta u istom obliku je ušao. Pregled, što vam je potrebno
Usisavač s privitkom četkom
antibakterijski maramice pregled Screenshot vodootporna madrac zaštitnika < br > list šperploča
Upute Screenshot 1 < p > vakuum madrac temeljito prije spremanja . Koristite mekanu četkicu vezanost temeljito vakuum prednju stranu , a zatim ga flip preko i vakuum leđa . To će se riješiti bilo prašine , prljavštine i ostalih prljavština koje mogu biti vreba u madrac .
2 < p > brišite obje strane madraca s antibakterijskim maramicama . Start na vrhu i napraviti dugu , čak i potezima na dno , koristećičistu obrisati po potrebi , dok ste obrisao cijeli madrac . To će dezinficirati madrac i ubiti sve bakterije koje mogu biti na površini . Stand madrac uza zid i pustiti da se dobro osuši.
3 < p > Cover madrac s vodootpornim madrac zaštitnik zadržati svu vlagu iz uzimajući u tkaninu . Zatvorite se u madrac zaštitnik to držati izvan prljavštine i bugova . Pogledajte pakiranju na madrac štitnika za određene zatvaranja upute .
4 < p > Čuvajte madrac od poda, a na listu šperploče ili sličnog drveta da ga uzdigne . Stavite madrac u prostor za pohranu , tako da nije naslonjena na zid . Madrac mora biti stoji ravno zadržati svoj oblik . Osigurajte madrac između teških komada namještaja kao što su police za knjige ili noćnim .

od:http://vrt.98905.com/housekeeping/furniture-care/1016130766.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.