Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Namještaj Njega >> Content

Kako popraviti pukotine u kožni kauč

< p >kožni kauč nije samosvestran izbor za uređenje vašeg doma , to ječvrsta investicija . Međutim , dok se koža je izdržljiv , to nije neuništiv. Posjedovanje kožni kauč zahtijeva da ga tretirati odgovorno i dubinsko održavanje i redovito briga . Na primjer , ako stavite kožni kauč u prostoru svog doma koji je u izravnom suncu ,koža može početi gubiti i ispucati u vremenu . Srećom , možete popraviti pukotine u kožnom kauču na svoju vlastitu . Pregled, što vam je potrebno
kože uređaj
2 mekom krpe
Pamuk obrisak
obuće poljski < br > Sakrij hrane kremu
Upute
1 < p > Dip mekom , krpu u kožnim uređaj , grabiti se iznos četvrtine veličine . Koža koža kauč temeljito s uređajem , rasporedite ravnomjerno na kauču .
2 < p > Dodajte uređaj na svoj krpom po potrebi . Nakon što ste pokriva cijelu površinu kauču , omogućujuuređaj za natapanje u kožu za dva sata .
3 < p > Umočite štapić s vatom u lim od cipela za nokte koji odgovara vaše kožni kauč u boji je točno . Staviti malu količinu na neupadljivom području kauča za testiranje utakmicu boja . Razlika u boji između nokte i kožu treba biti neprimjetan .
4 < p > Dip svoj ​​pamuk obrisak natrag u limenim ili kožne nokte . Umočite krema za cipele na svaku pukotinu u svom kožnom kauču , uredno punjenje svatko u s kriškama boje . Nastavak polako raditi na taj način sve dok ne ispunite sve pukotine . Dopustitecipela za nokte da se dobro osuši tri sata .
5 < p > Umočite čistu krpu bez vlakana u sakrij hrane vrhnje i nanesite tanak sloj ove kreme za cijelu površine kauču . To će djelovati kao zaštitni završiti .

od:http://vrt.98905.com/housekeeping/furniture-care/1016130785.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.