Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Namještaj Njega >> Content

Najbolji način za čišćenje Vanjski ležaljkama s bijele trake

< p > Vanjski ležaljke omogućuju opuštanje na trijemovima , palube i terase . Trgovina također koristiti ležaljke oko bazena za sunčanje i zabavni s prijateljima . Budući ležaljke su tako svestran , držeći ih čistim je bitno za estetskih i sanitarnih razloga . Bijeli , vinil trake na plastične i profilirani - smola ležaljkama postati masnu i prljav od sunčanje i losione , prljavštine mrlje i prašine . Bakterije se hrane ovom masnu prljavština , što stolice neumoljiv za dnevni boravak na . Čišćenje plastike i profilirani - smole na otvorenom ležaljke sapunom i blagim mlazom je vrlo učinkovit . Pregled, što vam je potrebno
1 žlica . tekući deterdžent za pranje posuđa pregled, 3 - galon plastična kanta pregled najlon četka za ribanje pregled Screenshot Vrt crijeva Screenshot blagog Spužva
sode bikarbone
Upute Screenshot 1

Set lounge stolica na kolnom prilazu , trijem ili vrt od vegetacije . Otjecanje iz čišćenje rješenja može ubiti trave i drugog raslinja .
2 < p > Ulijte 1 žlica . tekućeg deterdžent za pranje posuđa u praznoj 3 - galon plastičnu kantu . Napunite plastičnu kantu do pola s vodom da se formira sapunica .
3 < p > Dip najlonska četka za ribanje u otopini neutralnog sredstva za vodu . Utrljajte bezvodni četka za ribanje cijelom stolicu , radeći od vrha prema dolje . Koristite vrt crijevo za ispiranje čekinje kista je s vodom kao što su postali prljav .
4 < p > Isperite cijeli naslonjač s vrtnog crijeva .
5 < p > Pregledajtestolica je bijeli trake za zaglavi na prljavština i mrlje . Ako tvrdoglava gunk zadržava , napunite plastičnu kantu s čistom toplom vodom .
6 < p > Dip blagog spužvu u toplu vodu . Stisnite spužvu ispraznili višak vode . Pospite sodu liberalno na vlažnom spužvom .
7 < p > Utrljajte pečenje soda - pokrivena spužvom preko stolice u trakama istjeratizaglavi na prljavština i mrlje . Često zaroniti spužvu u vodu za ispiranje iz nagomilanih prljavština . Dodajte svježe sode bikarbone u igru nakon ispiranja .
8 < p > Isperite cijeli naslonjač s vrtom crijevo . Neka stolica klima suha na suncu.

od:http://vrt.98905.com/housekeeping/furniture-care/1016130789.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.