Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Namještaj Njega >> Content

Do It Yourself Kada obnavljujući

< p > Tijekom vremena , kade može početi razvijati taman izgled koji može napraviti cijelu svoju kupaonicu pojaviti neprivlačan. Trgovina mogao potrošiti tisuće imatikadu profesionalno adaptiran. Međutim , koristeći samonekoliko stvari koje se lako može kupiti , možete refinish kadu sebe i da ga gleda gotovo potpuno novi . Spremite sebi stotine ili čak tisuće dolara i transformirati izgled cijelog kadom u procesu . Pregled, što vam je potrebno
500 brusnim papirom pregled Tape pregled Papir
sprej pištolj
pregled Primer
brtva
Maska
kemijska sredstva za čišćenje
Upute
1 < p > Očistite cijelu površinu kadi pomoću kemijskih sredstava za čišćenje . Kemijski sredstva za čišćenje ne samo da će očistiti i odmastiti površinu , ali i pripremiti ga za veznog sredstva koja će se primjenjivati ​​u kasnijim koracima .
2 < p > Pijesakcijela površina kade ukloniti staru boju i filma . Obrišite cijeli kada čisti vlažnom ručnik i pustite da se osuši.
3 < p > Pokrijteodvod , pipa i gumbi koriste papir i vrpcu , posebno područje odvod . Uklonite višak traku .
4 < p > Stavite ljepilom na površini kade . Počnite na odvod i nastavite da pokriju cijelu kadu pomoću još back- and- naprijed gibanje . Dopustite 20 minuta zakosu da se dobro osuši . Nanesite primer preko cijelog kadu i pustite da se osuši za 30 minuta .
5 < p > Nanesite završnu obradu boje s kistom , kratkim pokretima naprijed-natrag . Nanesite nekoliko svjetlosnih kapute i pričekajte pet minuta između premaza dati kadi polirani izgled . Nastaviti primjenu kapute dokkada je po vašim željama .
6 < p > Uklonite sve traku i papir s kadom . Katranizirati kutove kadi pored zidina kada je potpuni . Dopustite dva do tri dan za premazivanje da se osuši i otvrdne .

od:http://vrt.98905.com/housekeeping/furniture-care/1016130790.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.