Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Namještaj Njega >> Content

Zdravi pristupi Killing stjenica

< p > stjenica utjecati na mnoge ljude , posebno one koji spavaju u pretrpanim i nehigijenskim uvjetima . Čak i oni koji oni vjeruju da su imuni na jeziv crawly zaraze ovog parazita može biti u opasnosti od stjenica . Nakon zarazu štrajkova , to može biti teško riješiti na zdrav način . Međutim , uz uporabu odgovarajuće materijale možete dobiti osloboditi od stjenica . Screenshot Oko kreveta Netlogu < p > pripremiti prostor za čišćenje pomicanjem namještaj od zidova i potrazi za bojenje krevet bug fekalne materije , Rust boji Mrlje također može ukazivati ​​na mjesta gdje stjenica su razbila nakon obroka krvi . Vacuum ovo područje . Očistite i pročišćavati sve zidove ukloniti jaje klastera . Uklonite posteljinu i pokrivače i operite u vrućoj vodi . Ne mijenjajte dok se sve čišćenja je završena .
Malih objekata pregled < p > Mali predmeti poput jastučnice , deke , pa čak i elektronike mogu biti smješteni u zatvorenim plastičnim vrećicama s Nuvan trake ili sličan proizvod , koji će ubiti stjenica unutra , bez ugrožavanja okolnog zraka . Ostavite stavke u zatvorenim vrećama za najmanje 48 sati , prema internetskoj stranici Nuvan . Nakon što uklonite ove objekte , ponovno zatvorite vrećicu i bacite sigurno.
Madrac
< p > Obično , ljudi koji su dobili krevet bug zaraženosti bacite svoje madrace ili posegnuti za dousing madrac s insekticid . To nije uvijek potrebno . Mnoge tvrtke prodaju plastične vrećice dovoljno velike za svoj madrac . Seal vrećicu preko madraca , obično s nekom vrstom insekticida proizvoda unutar . Ostavite vreću zatvorenu za okogodinu dana . Napravite krevet s plahtama i plahte preko zatvorenoj vrećici . Nakon godinu dana , možete sigurno pretpostaviti da su svi stjenica u samom madracu su mrtvi .
Sprečavanje opetovane infekcije pregled < p > Kako bi spriječili opetovane infekcije , očistite područje često i držati na vidikovcu za znakovi novih kolonija . Seal sve pukotine u zidovima na unutar ili izvan kuće . To će spriječiti ulazak izravnu bedbugs , kao i njihove nosače , kao što su miševi i šišmiša . Korištenje zdravu dozu vanjski insekticida oko svoje kuće također može zadržati stjenica od ponovnog ulaska u kuću .

od:http://vrt.98905.com/housekeeping/furniture-care/1016130792.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.