Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Namještaj Njega >> Content

Kako očistiti miris plijesni Od Vinyl Kauč

< p > Ako je vaš vinil kauč je u spremište za neko vrijeme , ili je stečen mokro i pljesniv , to može biti plijesni . Plijesan može namirisati prilično loše , a vi ne želite da se miris ostati u vašem domu . Temeljito uklanjanje plijesni može riješiti taj pljesniv miris jednom i za sve . Postoji mnogo načina na koje možete dobiti osloboditi od miris na svom vinil kauču bez narušili materijal . Pregled, što vam je potrebno pregled bijelog octa
sok od limuna
alkohol

spužvu pregled, dezinfekciju sprej pregled Vinyl čišći
Upute
1 < p > Nanesite prirodno sredstvo za čišćenje na svom kauču pomoću spužvu koja je natopljenu vodom . Neki učinkovita sredstva kako bi pokušali su alkohol, bijeli ocat ili limunov sok . Koristite drugu spužvu koja ima samo vodu na njega i utrljati sredstvo za čišćenje daleko , ispiranje kauč čist .
2 < p > Dopustitekauč da se osuši .
3 < p > Poprskajte kauč s dezinfekciju sprej za uvjerite se ne klice ostati iza . To bi također trebao pomoći u borbi protiv bilo kakve mirise ostavile plijesni .
4 < p > Provjerite je li ostajemiris . Akoplijesni miris ne nestane, pokušajte čistač koji je napravljen posebno za vinil kauča .

od:http://vrt.98905.com/housekeeping/furniture-care/1016130795.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.