# >> Dom i vrt >  >> Housekeeping >> Namještaj Njega >>

Kako očistiti miris plijesni Od Vinyl Kauč

Ako je vaš vinil kauč je u spremište za neko vrijeme , ili je stečen mokro i pljesniv , to može biti plijesni . Plijesan može namirisati prilično loše , a vi ne želite da se miris ostati u vašem domu . Temeljito uklanjanje plijesni može riješiti taj pljesniv miris jednom i za sve . Postoji mnogo načina na koje možete dobiti osloboditi od miris na svom vinil kauču bez narušili materijal . Pregled, što vam je potrebno pregled bijelog octa
sok od limuna
alkohol

spužvu pregled, dezinfekciju sprej pregled Vinyl čišći
Upute
1

Nanesite prirodno sredstvo za čišćenje na svom kauču pomoću spužvu koja je natopljenu vodom . Neki učinkovita sredstva kako bi pokušali su alkohol, bijeli ocat ili limunov sok . Koristite drugu spužvu koja ima samo vodu na njega i utrljati sredstvo za čišćenje daleko , ispiranje kauč čist .
2

Dopustitekauč da se osuši .
3

Poprskajte kauč s dezinfekciju sprej za uvjerite se ne klice ostati iza . To bi također trebao pomoći u borbi protiv bilo kakve mirise ostavile plijesni .
4

Provjerite je li ostajemiris . Akoplijesni miris ne nestane, pokušajte čistač koji je napravljen posebno za vinil kauča .

Kako zadržati Stolice od ogrebotina Pilana

Drveni izgleda tvrd i izdržljiv . Međutim , čak i zatvorenih i voskom Parket se mora postupati s pažnjom . Drveni podovi su vrlo osjetljivi na grebanje . Namještaj noge su odgovorni za značajan iznos štete domaćinstva tvrdo etaže . Stolci su posebno

Více >