Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Namještaj Njega >> Content

Kako biste dobili Pine SAP Off Stol

< p > Pine budala dolazi iz borove šume i nudi slatki miris , ali ljepljive nered ako se dodiruje . SAP , koji se može staviti na gotovo ništa , može dobiti je uhvaćen na ruci ili ruke nakon rada izvan i učiniti svoj ​​put na stol , stvarajući ljepljive nered za vas očistiti . Uklonite sok pomoću stavke koje su u svom kabinetu medicine , ili koristite čišćenje pomagala pri ruci . Prilikom uklanjanja budala sjetiti da bude nježan na stolovima koji sadrže lak kako bi se spriječilo laka od toga da bude uklonjena . Pregled, što vam je potrebno pregled Murphy ulje sapun
biljno ulje
mekom četkom
alkohol
Non - aceton odstranjivač laka za nokte
Upute Screenshot 1 < p > Ukloni borovu sok od drva tablice pomoću Murphy ulje sapun . Povrća - based sapun ne sadrži amonijak ili deterdžente tako da ne bi trebalo ukloniti lak s drvenim stolovima . Nanesite sapun izravno borove soka i ostavite na miru 15 minuta .
2 < p > Ulijte biljno ulje na području ako nemate Murphy ulje sapun . Biljno ulje pomoći će otpustiti sok na stolu , ali može trajati i dulje ukloniti od sapuna .
3 < p > Pilingpodručje s mekom četkom za uklanjanje sok . AkoSAP i dalje postoji , prelijte više sapun na području i ostavite da odstoji još 15 minuta i ponoviti ribanje .
4 < p > Isperite područje sa čistom , hladnom vodom i osušite .
5 < p > Nanesite alkohol , non - aceton odstranjivač laka za nokte ili biljno ulje na tablice koje sadrže pločice ili mramor . Ostavite maknuti na soka 15 minuta i utrljajte mekom četkom .
6 < p > Isperite područje s čistom , hladnom vodom kako biste uklonili boraviti . AkoSAP i dalje postoji , ponovite postupak .

od:http://vrt.98905.com/housekeeping/furniture-care/1016130796.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.