Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Namještaj Njega >> Content

Kako da biste dobiliSiva od tikovine

< p > Tik posivi zbog plijesni i plijesni rastu na drvetu . Čistači poput trinatrijeve fosfat , bjelilo ili pranje snage neće ukloniti spore plijesni u drvu . Postoje dvije verzije tikovine čišćenje :jedan dio čistač koji sadrži blagu kemijsku i dvodijelnu čistač napravljen od oštre kiseline nakon čega slijedi neutralizator . Kiseline u čistač je ono što ubija plijesni i plijesni , uklanjanje sive boje . Jedan dio čistač se preporučuje kao što neće oštetiti boju ili jasan kaput na tikovine . Pregled, što vam je potrebno
tikovine čistač
četkom pregled vodnog
brončanog vuna
tikovina ulje ili tikovine brtva
Upute Screenshot 1 < p > Operite tikovine kako biste uklonili prljavštinu i nečistoće na drva površinama , kao krhotine će ometati čistač iz radnog optimalno. pregled < br > 2 < p > Poprskajte tikovine čistač na površini od tikovine . Utrljajte čistač u drvo s četkom kako bi se omogućiločišće ući u pore drveta gdje su spore plijesni su . Nakon četkanja , neka čišći sjesti za maksimalno 15 minuta .
3 < p > Isperite čistač s vodom . Dok ispiranja , trljati površinu s brončanim vune zadržati pore otvorene i ukloniti sve čišći . Utrljajte vunu u smjeru drva žita .
4 < p > Dopustitetikovine da se osuši , a zatim nanesite teak ulje ili tikovine pečat , po želji , za zaštitu od tikovine elemenata . Tikovina brtva se preporučuje kao kalup teži da se hrane tikovine ulja .

od:http://vrt.98905.com/housekeeping/furniture-care/1016130797.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.