Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Namještaj Njega >> Content

Kako to Škripac nabubri u mojoj zračni madrac

< p > Zračni madraci suspas milost za udobnost kamper -a . Nakon zračni madrac na ruci kad na izlet može značiti razliku između dobrog noćnog sna i iscrpljujesljedeći dan . Prije nego što idete na izlet , uvijek biste trebali napuhati svoj ​​zračni madrac kako bi bili sigurni da ne curiti i nema oteklina . Kako popraviti oteklina u zračni madrac , trebate samo kit za popravak . Pregled, što vam je potrebno pregled zračni madrac popravak kit ( uključujući patch i ljepila )
Upute Screenshot 1 < p > Nekazrak iz madraca da ga ispuhati potpunosti .
2 < p > Veličinakrpa s trbuhom ili nabubri . Stavite flaster preko popeo područja kako bi bili sigurni da je dovoljno velik da ga pokriti i imaju 1 1/2 do 2 cm viška na svim stranama .
3 < p > Četka ljepilo iz kit za popravak na stražnjoj flastera pomoću kista uključen u kompletu . Nekaljepilo potopiti u patch i pričekajte dok ne bude ljepljiv prije nastavka .
4 < p > Presscentar flastera do središnje točke popeo područja i zatim pritisnite na zakrpu rubovima sa svojim prste da bi bilo mjehurića zraka iz oblikovanja ispod flastera . Pustiteda se osuši ljepilo slijedeći upute kit za popravak .
5 < p > napušite zračni madrac . Oteći sada bi trebao nestati . Ispušite zračni madrac i pohraniti ga po uputama proizvođača .

od:http://vrt.98905.com/housekeeping/furniture-care/1016130798.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.