Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Namještaj Njega >> Content

Kako instalirati 3M Film

< p > 3M filmovi su dizajnirani kako bi se smanjila količina topline ili hladan zrak bježale kuću tijekom zimskih i ljetnih mjeseci , što čini kuću energetski učinkovita . Film može biti jasno ili blago zatamnjena . 3M preporučuje daprofesionalni završetak filma instalacije kako bi dobilinajviše iz proizvoda . Ako odlučite instalirati 3M snimiti sebe , pazite da dobro pripremiti unaprijed te su u mogućnosti dobiti odgovarajuće alate za taj posao. Pregled, što vam je potrebno pregled raspolaganje ili kap krpe pregled, deterdžent za pranje posuđa < br > Water
Razor strugala

squeegee
oštrim nožem pregled Blade ili obrezivanje alat pregled Screenshot Upute Screenshot 1 < p > mjestu stare krpe ili ispustite krpe u blizini prozora gdje instalirate 3M film .
2 < p > oprati prozore i prozorski okvir s blagom otopinom za pranje sapunom i vodom kako bi uklonili sve tragove prašine i prljavštine . Koristite britva strugač za čišćenje rubova ispod okvira . Suha potpunosti koristeći čistu ručnik .
3 < p > Skinite zaštitni sloj koji se nanosi na ljepilo od 3M filma kako bi ga zaštitili od prašine . Početak primjene film na prozorima glatko u jednom koraku , tako da se ne stvara bore ili linije . Rad u malim odjeljcima ako je to potrebno kako bi se osiguralo nesmetano primjenu .
4 < p > Koristite squeegee , koji radi kao mali tvrdi grimase , kako bi se olakšao filma u cijelom prozoru . Izglađivanje djelovanje grtalice također uklanja višak vode koji bi mogao biti prisutan u filmu .
5 < p > Višak film od strane pored okvira da stane na staklo . Izrežite u jednom glatkom oštrim linije kako bi se spriječilo neravne rubove koje bi mogle biti štetne za učinkovitost filma u održavanju topao ili hladan zrak unutar kuće . Ponovno Koristite squeegee ukloniti sve tragove viška vode , tako da sefilm može izliječiti brže i ostati zaglavi na prozorsko staklo . Sušenje omogućujefilma da postane glatka i prozirna umjesto pojavljuju iskrivljen i ushićenje .
6 < p > Seal rubove instaliran filma pomoću ručnik omotan preko obrezivanje alat ili nožem . To će spriječiti krhotine iz uzimajući u filmu i smanjuje njegovu učinkovitost .

od:http://vrt.98905.com/housekeeping/furniture-care/1016130804.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.