Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Namještaj Njega >> Content

Kako to Utočište ulovi Od Mačka na krpu Kauč

< p > Mačke vole scratch stvari da izoštri svoje kandže , uključujući ljubimac igračke i grebanje postove , ako ste sretni , i namještaj kao što su divan, ako niste . To može ostaviti snags , suze i male nit petlje na kauču odaklemačka povukao konac ili tkaninu iz kauča tijekom grebanje . Iako nije moguće vratiti na površinu kauču u potpunosti na prethodnu izgledu , moguće je napraviti neke popravke na području gdjemačka je izgreban . Screenshot što vam je potrebno
Škare
temu
šivanje iglom
tkanina krpa
Upute Screenshot 1 < p > Izreži daleko teme pažljivo izvukao iz tkanine s vrlo oštrim , male škare u . Izreži nit što bliže površini tkanine što je više moguće bez rezanja samu tkaninu .
2 < p > utakmica nit na kauč tkanine što je više moguće . Korištenje male rezne šivaću iglu i konac , zašiti sve rupe u tkanini . Povezati krajeve konca i stvoriti malu čvor .
3 < p > Koristite tkanina krpa u istoj boji kao i kauč tkanina za popravak velike rupe u kauč tkanine . Alternativno , koristite mali komad tkanine s donje stražnje strane kauču ili ruka naslovnici izrezati mali komad tkanine i šivati ​​preko rupa , koristeći odgovarajući thread .
4 < p > Mjesto veliki komad od ljepljive ljepljiva traka preko popravljen dio kauča odvratiti mačka iz uzrokujući daljnja oštećenja .

od:http://vrt.98905.com/housekeeping/furniture-care/1016130805.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.