Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Namještaj Njega >> Content

Kako Thin Neatsfoot ulje

< p > Pure neatsfoot ulje je napravljen od goveda koštane srži i ima žuti , masne dosljednost . Ovo ulje se koristi da se sjaji , omekšati , poljski i očuvanju kože . Također možete pronaći petroleum- ili silikon - based neatsfoot ulje , ali ova vrsta ulja će razbiti kožne vlakana i bilo šivanje . Vi ne želite dodati ništa do čistog neatsfoot ulje tanka ga jer to ulje već ima tanku dosljednost . Želite tanka ulja primjenom . Ako to ne učinite , možda nehotice prijaviti previše ulja odjednom , začepljenja pora svoje kože , a što je ljigav . Pregled, što vam je potrebno
spužva
Voda
Kanta
glicerin sapun pregled Screenshot Mikrovalna siguran šalicu
Debeli - četkom , pamuk loptu ili čistom washrag pregled Koža regenerator
Upute pregled 1 < p > Postavite svoj ​​kožni stavku u sunca. Taj bimaterijal lakše raditi i da će dopustitiulje za natapanje na bolje.
2 < p > obrišite kožu sa spužvom i toplom vodom . Spužvica bi trebala biti vlažna , ne kaplje .
3 < p > Čišćenje kože s malom količinom glicerina sapunom i vodom na Vašem spužvom . Isperite i istisnite spužvu redovito u kantu tople vode .
4 < p > Pourmale i srednje količine čiste neatsfoot ulja u mikrovalnu siguran šalicu . Uvijek možete sipati više u tome , ako je potrebno . Zagrijte ulje u šalicu i mikrovalnu na nekoliko sekundi . To će vam pomoći da upije u kožu bolje .
5 < p > Dip debeli - četkom , pamuk loptu ili čistu washrag u šalicu ulja . Spread tanki sloj ulja na koži . Dopustiteulje za natapanje u kožu između slojeva . Vi ćete želite prijaviti tri ili tako kapute .
6 < p > Obrišite višak ulja s kože s čistom i suhom washrag . Pratite namažete kožnim uređaj .

od:http://vrt.98905.com/housekeeping/furniture-care/1016130806.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.