# >> Dom i vrt >  >> Housekeeping >> Namještaj Njega >>

Što Insekti Ostavite Trijeska Ispod Namještaj

?

Trijeska ispod namještaja obično znači neki gladni kukaca hrani . Postoji nekoliko insekata koji oštećuju drva , ašteta koju uzrokuju razlikuje od regije i klime . Podzemni i drywood termiti , na primjer , su više problema u toplijim podnebljima . Ako ste u području gdje je klima hladnija , vjerojatno ste više zabrinuti s stolar mrava . U obalnim područjima gdje je klima je vlažna , drvo kukci mogu biti krivac .
Termiti pregled

Termiti su čestoprva insekata koji padne na pamet kad se ljudi bave oštećenja drva . Termiti ostavite brijanje drvo ispod namještaja , ali i druge dokaze o zaraze uključuje termite izmet i izlazne rupe u drvu . Ove male greške graditi kolonije unutar drva i izjesti na drva vlakana pašteta se obično ne vidi odmah. Do trenutka kadje šteta učinjeno , to je prilično daleko zajedno . Oni obično napadaju i nasrtati Pilana . Mud sklonište cijevi pružiti dokaze termita zaraze . Iako termita zaraza može pojaviti u brojnim podnebljima , oni su posebno aktivni u tropskim uvjetima .
Tesar Mravi pregled

Tesar Mravi nisu uvijek štetna kao termiti , ali ako su prepušteni oštetiti za dugo vremena oni mogu postići mnogo . Oni ne jedu drvo , kao neki kukci učiniti , ali oni riti u izgraditi svoj ​​dom . Dokaz stolar mrav zaraze jeprisutnost drveta brijanja ili frass ispod namještaja . Drvene strugotine će sadržavati dijelove kukaca . Tesar Mravi su crvenkasto - crna i grade gnijezda u šupljinama iznad tla . U gnijezda nemaju nastanak rupe , ali mravi ulaze i izlaze iz koloniju na krme za hranu i vodu .
Powderpost Bube pregled

Dva powderpost kornjaši da je šteta drvo Lyctid i Anobiid . To jeLičinke ovih kukaca koji su nosili u drvo i hrane za životinje na škroba . Obje su male crvenkasto - smeđe do crne insekte , ali oni imaju nekoliko razlika . Čelnik Lyctid powderpost buba je vidljivo iz gore, aliglava Anobiid nije. Lyctid uništava govore tvrdog drveta , kao što su podnice , namještaj i ormari ; Anobiid uništava govore meko , a posebno je aktivan u vlažnim podnebljima . Dokaz kako je jako fini prah . Lyctid ostavlja prašnjavi prah iAnobiid ostavlja puder koji je odlučan
drveta kukci pregled

Okrugli glave i flat - čelu drva kukci se razlikuju po rupama oni čine . Jedan kružni se ovalni idrugi spljošten na ovalni . Drvene strugotine ostavili ovi kukci su ili praškastih ili istrajan . Okrugla čelu buba ima izrazitu kapsule u obliku glave , dokličinke ravnom glavom buba negdje ima spljošten područje iza glave . Oba jedu tvrdih i mekih šumu . Niti jedna od tih kukaca najčešće napada i stari drvo ili drvo koje je već opustošen , tako da je šteta ograničena na prve generacije ; sljedeća generacija će se premjestiti na nasrtati drvo koje još nije opustošen . Kukci su također različiti u svojim nastupima . Okrugla čelu buba ima dugu antene i šareni ; ravnog čelu buba ima metalik boju .

Kako da biste dobili Wax Off Drveni namještaj

Moderni drveni namještaj obično je zapečaćena sa poliuretanskom završiti što ga čini više nego izdržljiv stilskog namještaja završio s lakom , bojom ili prodiranja ulja . Jednostavan prašine je sve što je potrebno za osnovno održavanje . Međutim , ak

Více >