Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Namještaj Njega >> Content

Kako ste Clean mikrovlakana Suede

? < P > mikrovlakana antilop , poznatiji kao Microsuede , izrađen je od sintetičkih vlakana tkane zajedno oponašaju baršunasti izgled i dojam pravog antilop . Mikrovlakana antilop je više pristupačne i obično zahtijeva manje njege i održavanja od prirodnog antilop , što ga čini idealnim materijal za tapeciranje . Redovito usisavanje je potrebno ukloniti prljavštinu , ljubimac kosu i dlačice koje mogu akumulirati u svakodnevnu uporabu . Ako vaš mikrovlakana antilop zahtijeva dublje čišćenje , provjerite upute za njegu na oznaku . Ako je prisutan" W " na oznaci , koristite sredstvo za čišćenje na bazi vode . Ako je prisutan" S " , korištenje proizvoda na temelju razrjeđivača . Ako je prisutan" X " , ne proizvodi za čišćenje su sigurni za korištenje . Pregled, što vam je potrebno pregled vakuum
sprej bocu pregled jelo ili deterdžent za pranje rublja
presvlake na bazi otapala čišći
2 ili 3 bijele krpe ili ručnike
Upute
1 < p > vakuum mikrovlakana antilop temeljito s privitkom četkom .
2 < p > Ispunite čistu sprej boca s vodom i dodati tri do četiri kapi blagog jelo ili deterdžent za pranje rublja , akomikrovlakana antilop je voda sigurna.
3 < p > Poprskajte mikrovlakana antilop liberalno s otopinom za čišćenje ili otapala na bazi presvlake za čišćenje .
4 < p > Obrišite mikrovlakana antilop s čistom , bijelom krpom ili rukom ručnik kako bi uklonili prljavštinu ili mrlje
5 < p > Presssuhom krpom . ili ručnik na mikrovlakana antilop da apsorbira višak tekućine . Dopustitemikrovlakana antilopa da se suši 20 minuta prije uporabe .

od:http://vrt.98905.com/housekeeping/furniture-care/1016130809.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.