Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Namještaj Njega >> Content

Kako očistiti kožne stolice

< p > Koža namještaj je poznat po svojoj trajnosti , svestranost i klasičnih dobrog izgleda . Jednostavan kožna stolica može definirati karakter sobi . Bilo da jepovremeni udobnosti naslonjača , a čiste linije otoman sjedenje ili bezvremenskom stilu kluba stolica , želite zadržati svoju kožnu stolicu gleda svoje najbolje . Redovita njega i čišćenje pomoći će vam produžiti život kožni namještaj i imaju svoje stolica izgleda kao velika kao što je učiniodan ste ga donijeli kući. Pregled, što vam je potrebno pregled mekanu, čistu krpu pregled < br > Koža regenerator
Upute pregled, njega i čišćenje
1 < p > Prašina svoju stolicu jednom tjedno mekom , suhom krpom .
2 < p > Vacuum stolicu na najmanje jednom mjesečno . Koristite privitak crijevo za čišćenje u pukotinama i teško dostupnim mjestima .
3 < p > proliveni brzo. Izbrisat tekuće izlijevanja čistim ručnikom . Koža je suha područja sa zasebnim krpom .
4 < p > Držite korištenje vode i sapuna na minimum . Koža odupire mrlje , takočista , suhom krpom ili malo vlažnom krpom će voditi brigu o većini mjesta i izlijevanje . Izbjegavajte sapune , nokte i proizvode za čišćenje , posebno onih koji sadrže otapala . Ako je apsolutno neophodnočišći , izaberite jedan posebno dizajniran za kožu .
5 < p > Priuštite kožni nekoliko puta godišnje s kožnim uređaj , kao što su koža CPR ili Lexol . Neki uređaji mogu ostaviti ostatak koji privlači prašinu , tako da pažljivo dućan i posavjetujte se s proizvođačem stolica za preporučene proizvode , ako je to potrebno .
Mrlja uklanjanje
6 < p > Blot masti mrlje s mekom krpom .
7 < p > Koristite pamuk obrisak umočen u alkohol kako bi se borila tinte mrlje .
8 < p > za tamne mrlje na svijetle boje kože , pomiješajte jednake dijelove sok od limuna i kamenac umak . Nanesite otopinu izravno na mrlje s vlažnom krpom . Obrišite talog i mazite suhim.

od:http://vrt.98905.com/housekeeping/furniture-care/1016130810.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.