Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Namještaj Njega >> Content

Što mogu koristiti očistiti mikrovlakana kauču

? < P > Kreditiranje i udobnost i estetske privlačnosti , mikrovlakana kauča su lako briga za i čist . Iako možete imati svoj kauč profesionalno očistiti sredstvom za čišćenje presvlaka , možete se odlučiti voditi brigu o tome sami . Uz nekoliko materijale koje možda već leže oko svog doma ; Vaš mikrovlakana mogu izgledati nova ponovno .
Usisavač pregled < p > Između kućne ljubimce , djecu i dan-to - dan život tvoj kauč može akumulirati dosta prljavštine . Skrivanje između vlakana , prljavštine i čestica hrane možete napraviti svoj kauč pojaviti prljav i dosadan . Koristite kist prilog svog usisavača ukloniti prljavštinu . Izvadite jastuke i vakuum obje strane , kao i donju stranu . Prisiliti četkom lagano u pukotine i teško dostupnim mjestima ukloniti što više prljavštine moguće .
Deterdžent za pranje posuđa pregled < p > Često možete očistiti mrlje i prljavu područja s toplom vodom . Koristite najblaže sapun na raspolaganju i izbjegli izbjeljivača i dodao mirisa . Navlažite krpu ili spužvu s vodom i sapunom i ocijedite ga . Ne zasititi kauč , jer to može dovesti do plijesni problema kasnije . Nakon štoje područje čisto , dopustite li vrijeme da se osuši na zraku bez prikrivanja dekama i jastucima , ili sjedi na njemu .
Sode bikarbone
< p > Soda bikarbona jeučinkovita materijal u uklanjanju mrlja masnoću . Pospite sode bikarbone preko masti mrlja nakon upijajući što više svježeg masti kao što možete s papirnatim ručnikom . Ostavite sode bikarbone na tom području tijekom noći i usisati ga u jutro . Velik dio mrlje će biti apsorbira . Možete koristiti sapunicu počistiti ostatak . Ako vaš kauč ne miriše sve što je čist od dima ili kućnih ljubimaca koji imaju tendenciju da spavaju na njemu , posuti sode bikarbone preko kauča i ostavite preko noći da apsorbiraju mirise . Vakuum ga u jutro .
Tkanina pijanka pregled < p > Ne samo tkanina pijanka dati kauču ugodan miris , to je učinkovito u uklanjanju dlaka kućnih ljubimaca . Magla područje s njom i koristiti ruku u rukavici za brisanje područje u kružnim pokretima . Gumene ili lateks rukavice raditi i za to . Kao što nježno obrišite kauč , na ljubimac kosa će lopta se u vaše ruke . Odložite ljubimac kosu i nastaviti spritzing i brišući kako bi se uklonili što više kose što je više moguće .

od:http://vrt.98905.com/housekeeping/furniture-care/1016130812.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.