Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Namještaj Njega >> Content

Možete li operite kauč jastuci u mašine za pranje rublja

? < P > Imajući kauč čist i izgleda dobro može biti teško , pogotovo ako imate kućne ljubimce , djecu ili nespretnih goste . Najbolji način djelovanja je pokušati spriječitinajgore od izlijevanja i mrlje , kao što su trening psa da ostane s kauča i da djeca jedu obroke negdje drugdje . Kadkauč ne treba čišćenje , međutim , uzeti u obzir te opcije . Pregled jastučnicu tkanina pregled < p >Prvi obzir je litkanina od jastučnicu je prati. Pogledajte ako možete pronaći oznaku na jednom od jastuka . Morate znati sadržaj tkanine . Akotkanina je posteljina , svile , vune ili 100 posto pamuk , trebali biste uzeti poklopce do kemijsku čistionicu . Ukoliko poklopci imaju visok sadržaj sintetičkih vlakana , kao što su poliester ili najlon , vjerojatno mogu prati . Budite određeni ček za kolor trajnost vlaženjeskriveno mjesto na naslovnici i vidjeti ako je staza u boji .
Udaljiti Omoti < p > Ako je jastuk pokriva su perive i ukloniti , a zatim izvadite ih , zatvorite patentne zatvarače , i oprati u prednjem vodeći stroj za pranje rublja koristite deterdžent za osjetljive tkanine . Možda ćete morati ići na praonica , ovisno o tome kakav stroj za pranje rublja imate . Miješalice u top - loading stroj za pranje rublja je teško na tkaninama , pa izbjegavajte ovu vrstu stroja . Ukoliko poklopci nisu izmjenjivi , možete iznijeti jedan šav za uklanjanje jastuk , a zatim šivati ​​jastuk natrag u naslovnici kasnije. Također možete oprati jastuk s poklopcem na .
Kada Operite jastuk sama pregled < p > Ako je sve što se dogodilo jastuk je natopljen izvan jastučnicu , vjerojatno imaju smrdljiv , gnjecav nered na vašim rukama . Suočavanje s njim što je prije moguće je važno jer ako plijesni ili plijesni je postavljena u , jastuci su srušene . Ne možete ukloniti kalup ili plijesan od mekih , propusnih materijala . Pranje sama jastuk jemalo riskantno , alialternativa je zamijeniti kauč .
Pranje Pillow
< p >Izazov je da se ovdje oprati jastuk bez oštećenja . Koristite velikog kapaciteta s prednje - loading perilicu rublja . Koristite delikatna ciklus i deterdžent napravio za fine tkanine . Želite li nekajastuk potopiti u toploj vodi, isprati i spin. Ulijte 1 šalicu bijelog octa u pranjemrlja je urin . Ako ne možete pronaći pranje dovoljno velik za smještaj jastuk , možete ga oprati u kadi . Stisnite sapunicu kroz jastuka nekoliko puta , neka ga potopiti u trajanju od 10 minuta , a zatim pomoću tuš mlaznice za ispiranje jastuk dokvoda teče čista . Istisnuti vodu . Ako vaš jastuk je izrađen od pjene , zrak ga osušite , stavite ga na suncu , ili osušite ispred grijača , imajući to barem 3 metra dalje . Akojastuk je pero ili dolje , osušite ga u iznimno velikom kapaciteta za kosu s dva teniska loptica . Uklonite jastuk i protresti ga svakih 20 minuta --- možete popraviti mat perja ili dolje .

od:http://vrt.98905.com/housekeeping/furniture-care/1016130815.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.