Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Namještaj Njega >> Content

Što akovodenom krevetu curi

? < P > vodenim krevetima su razvijeni u kasnim 1960-ih i brzo postao dio kontrakulture . Kako sve više ljudi shvatili prednosti spava na vodi postupno preselili u veće prihvatljivosti iz glavnim trgovinama namještaja i obitelji . Jedan od faktora koji je morao biti prevladana jetendencija plastike postati krhki i procuriti . To je uglavnom fiksiran , ali curi i dalje se ponekad dogodi . Svaki vodenih vlasnik bi trebao imati kit vodenom krevetu popravak tucked daleko u ladici .
Preventivni Njega pregled < p > Izbjegavajte bilo kakve predmete padaju na golom vodenom krevetu . Nikada nemojte dopustitigrebala mačka biti u istoj prostoriji s golom vodenom krevetu . Nail datoteke i škare , ukosnicama , a drugi stan predmete s oštrim rubovima i mjestima često nalaze u spavaćim sobama i oni mogu skliznuti između vodenih madraca i sigurnosti košuljice . Provjerite krevet svakih nekoliko tjedana kako bi se osiguralo da se ništa nije uhvaćen koji bi mogli probiti ili izazvati rupu .
Otkrivanjacurenja pregled < p > Vrlo čestonačin namadrac curenja je otkrivena je kada vas se polaganje na krevet i primijetiti rubovi poklopca su vlažni . Silazim madrac odmah , jer vaša tjelesna težina se gura još više vode iz curenja . Povucite poklopac off madraca , tako da možete tražiti curenja . Akovoda se nalazi samo na jednom područjupretragu je lakše , ali akocurenja traje već neko vrijeme vode možda putovao udaljenost od curenja . Ako je voda svuda oko madraca morat ćete ga obrisati s ručnicima prije nego što traži .
PronalaženjePukotina pregled < p > Kadvoda očistiti , vršimo pritisak na madrac strane sjedi ili leži na njemu . Još jedna osoba je korisno u ovom trenutku treba tražiti tamo gdje se voda dolazi iz . Rip ili suza mogu biti vrlo mali , tako traži pažljivo. Voda može biti samo dribla se , za razliku od squirting . Kruže suzu s olovkom obilježavanje kao što su oni lako izgubiti trag . Akosuza je na strani ili donjeg ruba madraca ondamadrac treba zaustavio koliko je god moguće imati suzu okrenut prema gore prije početka popravak . Očistite površinu madraca s alkoholom ili neki drugi čistač i pustite da se osuši .
Krpanjecurenja pregled < p > Izrežite komad vinila iz popravak kit koji je najmanje 1 /2 inčni širi na sve strane od suza . Pažljivo nanesite isporučeni ljepilo na jednu stranu flastera i postaviti ga na curenje . Glatka patch sve oko curenja . Nanesite pritisak na to područje , ali ne dovoljno da prisili vodu natrag kroz rupu . Držite područje naslonjenu tako dapatch je okrenuta prema vrhu najmanje 12 sati . Nakon togavodenom krevetu trebao biti kao nov . Mrlje na šavovima i uglovima su teže krpa . Curenja može zaustaviti , ali se nakon nekoliko mjeseci može početi ponovno iz istog područja .

od:http://vrt.98905.com/housekeeping/furniture-care/1016130818.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.