Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Namještaj Njega >> Content

Kako Boja talk

< p > talk ima prirodno plavu siva , a ponekad i zelena, boja. U nekim slučajevima ,kamen može imati svjetliju ili tamniju nijansu , ovisno o regiji u kojoj se kamen quarried . Jedini način da promijenite boju kamena je čekati tijekom vremena za to potamniti , ili da se ubrza proces noćnog uz korištenje mineralnih ulja radio u pore kamena . Ovo mineralna ulja potamnjuje kamen ravnomjerno i eliminira ak tamne i svijetle mrlje na countertops koje se mogu pojaviti bez brtve damineralna ulja pruža. Pregled, što vam je potrebno pregled mineralnih ulja
Soft krpa pregled
Zip lock vreća
Upute Screenshot 1 < p > Prelijte mineralno ulje po cijelom talk pult . Obrišite ulja na pult ravnomjerno s mekom krpom . Dopustiteulje za natapanje u kamen oko 20 minuta za početno podmazivanje .
2 < p > Obrišite ostatke ulja na pult sa čistom krpom . Koristite kružne pokrete i koristiti isti broj prijedloga za svako područje brojača da bi se čak i prijavu na pult .
3 < p > Obrišite višak ulja s novim krpom . Pričekajte noći prije ponovnog korištenja brojača . Pokušajte izbjeći dodirivanje brojač za to vrijeme kako bi se uklonili nafte mrlje na odjeći i namještaja .
4 < p > Ponovite postupak podmazivanje jednom tjedno tijekom šest mjeseci. Nakon šest mjeseci , smanjite količinu podmazivanje se jednom mjesečno za još šest mjeseci . Godinu dana nakon instalacije , uljecountertop koliko je potrebno ukloniti ogrebotine i održavanje tamnu završiti na kamenu .

od:http://vrt.98905.com/housekeeping/furniture-care/1016130819.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.