Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Namještaj Njega >> Content

Njega & amp ; Održavanje Heart Pine countertops

< p > countertops izrađene od srca borove ponude kuće ljepotu drva za manje novca nego što countertops izrađene od trešnje , hrasta i mahagonija . Srce borova šuma stvrdne kaostablo sok u središtu debla kristalizira u stanične stijenke , što je iznimno jaka i otporna na insekte i bolesti .
Početne pripreme pregled < p > Zaštitite svoje srce borove countertops primjenom ulja na bazi završiti na drva . Možete kupiti odgovarajući proizvod iz bilo kojeg home poboljšanje trgovine . Nanesite ga na drva u skladu s uputama na etiketi . Kadzavršiti prodire u drvo , to će zaštititi svoje countertops od mrlja i oštećenja vode i učiniti ih lako obrišite .
Redovito održavanje pregled < p > Za održavanje cilja , primjenjuju se drugi sloj od kraja nafte - based jednom godišnje . Ostavite ga na nekoliko minuta , kožavišak off s čistom krpom i ostavite da se osuši za oko 30 minuta . Sat vremena ćete potrošiti svake godine lakiranja countertops jemala cijena za platiti kako bi zaštitili svoju investiciju . Očistite countertops redovito sapunom i vodom , te osušite ih odmah nakon toga bi se spriječilo stajaće vode od štetnih drva . Nikad pročišćavati drva brojila sa spužvice jastučić koji mogu ogrepsti ili na drugi način oštetiti površinu .
Čišćenjepovršina pregled < p > Očistite površinu i nakon svake uporabe ako izravno pripremiti hranu na drva ubiti sve bakterije . Američko ministarstvo poljoprivrede preporučuje prskanje otopine 1 žlica . tekući klor bjelilo pomiješana s 1 galon vode na pult , to ispiranje čistom vodom i tapšući ga na suhom krpom ili papirnatim ručnikom . Kako bi spriječili bakterije iz oštetili svoje countertops ili cross- kontaminira hranu , pripremaju hranu na rezanje odbora , umjesto izravno na pult .
Mellowing s dobi
< p > Svjetlost , kisika i redovitog trošenja će uzrokovati vaše radne plohe potamniti . Patina poboljšava izgled materijala . Primijetit ćete da vaše countertops odvesti na bogatstvo kao što su dob . Uz redovitu njegu i održavanje , svoje countertops izrađene od srca bora će vas nagraditi s poboljšanim performansama i ljepote .

od:http://vrt.98905.com/housekeeping/furniture-care/1016130820.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.