Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Namještaj Njega >> Content

Kako biste dobili Trajna Marker gola koža

< p > Koža jeizdržljiva , fleksibilan i svestran materijal . Mrlje napravio sa stalnim marker na kože može biti teško ukloniti , jertinta je vodootporna . Pigmenti za stalni marker ne obojiti kožu ali vezu na površini njega . Markeri sadrže otapala poput alkohola , što ga čini moguće pisati na različitim podlogama poput papira ili stakla . Da biste dobili osloboditi od stalnog markera mrlja , morate raspustiti kemijske veze između pigmenta i obojenog kože . Samo zatočuvar kaže da je trajna , ne znači da jemrlja ne može biti uklonjena . Pregled, što vam je potrebno pregled izopropil alkohol
2 krpe
zaštita kože krema pregled
Upute Screenshot 1 < p > Testirajte mali dio kože koji ima stalni marker mrlja . Navlažite krpu sa izopropilni alkohol i nježno tapkajte ga na mrlju . To je uvijekdobra ideja da provjerite malu površinu najprije provjerite je limetoda je učinkovita i ne bimrlja još gore , iako većina koža reagira dobro na liječenje alkohola .
2 < p > vlaženje tkanina s alkoholom i nježno osušiti mrlju nekoliko puta . Pomicanje za čišćenje područja vašeg krpom i ponovite sve dokmrlja je nestala . Vi nikada ne bi trebao trljati mrlju , jer bi to moglo izazvati mrlju ići dublje u kožu ; to također može uzrokovatimrlja širiti i na druga područja kože . Isperite mrlju nježno s vodom i osušiti ga suhom , čistom krpom .
3 < p > Nanesite kremu za zaštitu kože . Ova krema sadrži prirodna ulja i voskove koji štite kožu . Također dodaje prozirni sloj na površini kože koji odbija mrlje na bazi vode i pomaže spriječiti mrlje otapala apsorbira duboko u kožu . Nanesite kremu na svoje kože svaka tri mjeseca .

od:http://vrt.98905.com/housekeeping/furniture-care/1016130825.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.