Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Namještaj Njega >> Content

Kako očistiti Jardine ljuljačkama

< p > Jardine Poduzeća proizvodi namještaj za obje bebe i odrasle , a uključuje i ljuljačke u svom izboru . Stolice obično imaju jastuke na oba sjedala i potporu kako bi osigurao padding i učiniti ih ugodnijim . Jastuci zahtijevaju neki dodatni čišćenje ako se nešto dobiva prolije na njih . Redovito čišćenje vašeg Jardine stolica za ljuljanje da bi ga zadržala i gleda svoje najbolje . Pregled, što vam je potrebno
vlažnu krpu
Drvo čišći pregled gumene rukavice
Voda kantu pregled Mekana četka za ribanje < br > Ručnik
Tarp
Bijeli ocat
sprej bocu
Upijajući platno pregled spužva
kosu
Upute
1 < p > Skinite jastuci iz stolicu za ljuljanje , tako da imaju lakši pristup svim drva okvira .
2 < p > brišite stolicu vlažnom krpom kako bi uklonili prašinu, prljavštinu i ostatke. Previše vode može oštetiti drvo , alivlažna krpa neće biti dovoljno mokro pokrenuti taj rizik .
3 < p > Stavite stolicu na cerade kako bi se izbjeglo dobivanje sapun ili vode na podu . Pomiješajte drvo čistač s vodom u skladu s uputama čišći i potom primijeniti čistač na stolicu mekom ribanje četkom kako bi se uklonile teške mrlje . Nosite gumene rukavice kako bi se spriječilo izlaganje kože . Osušite stolicu temeljito s ručnikom kako bi uklonili višak vlage . Izbjegavajte korištenje teže četke koje mogu ispočetka drvo .
4 < p > Priuštite mrlje na jastuke ih prskanjem s pola - a - pola otopinu tople vode i bijelog octa s sprej bocu . Bijeli ocat jevrlo učinkovit prirodni čistač koji će ukloniti veliki broj mrlje . Dopustiteocat smjesu sjediti na mrlje za minutu, a zatim potopiti s upijajući krpom .
5 < p > Skinite poklopce sa stolice jastucima ako Jardine upute tvrde kako ih prati. Operitejastuk pokriva sa svojim redovitim rublju . Slijedite sve specijalizirane upute o oznakama.
6 < p > Pomiješajte nekoliko kapi deterdženta za rublje s toplom vodom i nanesite ga na jastucima sa spužvom . Isperite off pranja deterdžent s čistom vlažnom spužvom . Koristite sušilo za kosu na jastuke , nakon što završite s pranjem kako bi dobili vlagu van i spriječio rast plijesni . Sušilo za kosu neće biti tako oštra na jastuka materijala kao iodjeća za kosu može biti .
7 < p > Stavite poklopce natrag na jastuke i postaviti jastuke natrag na ljuljanje stolica okvira . Pregled

od:http://vrt.98905.com/housekeeping/furniture-care/1016130826.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.