Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Namještaj Njega >> Content

Što trebam koristiti za čišćenje i održavanje Moj kožni kauč

? < P > Izdržljiva i skupo , koža jepopularan izbor za tapeciranog namještaja, kao što kauča . Kad vam je stalo i čisto za svoj kožni kauč ispravnopresvlaka može trajati cijeli život . Nažalost , nekoliko proizvoda i zajedničko kućanskih predmeta može uzrokovati štetu na svom kožnom kauču . Da bi vaše kože u tip-top formi , koristite samo preporučene proizvode na kauč . Screenshot Čišćenje i uređaj
< p > Redovito čišćenje vašeg kožni kauč može ga zadržati u potrazi svoje najbolje . Osim toga , redovito uređaj pomaže spriječiti kožu od pucanja tijekom vremena . Razne komercijalne čišćenje i uređaji su dostupni za kupnju . Alternativno , napraviti domaći kožnu čišći i regenerator miješanjem jedan dio bijelog octa s dva dijela Čisti stopala uljem . Možete zamijeniti Uredan stopala ulje s hranom razreda lanenog ulja , ako nije dostupan . Navlažite krpu u smjesi. Počnite na vrhu kožni kauč i utrljajte smjesu u kožu dok rade svoj ​​put prema dolje . Ostavite smjesu da se osuši na koži preko noći, a zatim se koža na kauč čistom krpom .
Ogrebotine
< p > Pet kandže , pojasne kopče , pa čak i pisanja instrumenti mogu ostaviti mala još vidljive ogrebotine na vašem kožnom kauču . Za uklanjanje tih ružnih ogrebotina , lagano ih navlažite destiliranom vodom i koža mekom krpom izrađena od kože zove divokoza . Kod primjene destiliranu vodu , pobrinite se nije pretjerano zasititi kože . Previše vlage može ostaviti mrlje na svom kožnom kauču . Ako su ogrebotine su još uvijek vidljivi , navlažite krpu sa maslinovim uljem , a koža na ogrebotine za nekoliko minuta . Nakon što su ogrebotine više nisu prisutni , uklonite višak ulja iz kože čistom krpom .
Mrlje
< p > Svakodnevno korištenje vašeg kožnom kauču u konačnici rezultira mrljama . Kaddođe do mrlja na koži , to je najbolje da ga ukloniti što je prije moguće . Brže se nositi s mrljom ,lakše je ukloniti . Za uklanjanje marker i tinte mrlje , navlažiti pamuk obrisak u odstranjivač laka za nokte koji ne sadrži aceton . Utrljajte mrlje lagano s vlažnom pamučnom krpom . Odmah obrišite odstranjivač laka za nokte off kože s krpom namočenom u hladnoj vodi . Ako kalup i plijesni napustio ružnih mrlja na svom kožnom kauču , ukloniti mrlje miješanjem jednakih dijelova alkohol i vodu . Upotrijebite krpu natopljenu u smjesi za brisanje gljiva i njezine prateće mrlje izvan kože . Nonoil lak za kosu može ukloniti teške , zaglavi na mrlje od svog kožne presvlake . Pljusak tanki sloj na mrlje i neka odstoji pet minuta, ali ne dopustite da se osuši. Koristite čistu krpu natopljenu s hladnom vodom obrišite lak za kosu i obojiti off kože .
Razmatranja Screenshot < p >Najbolji način da bi se koža namještaj gleda svoje najbolje je obavljati redovito čišćenje . Koristite presvlake prilog svog usisavača ukloniti prljavštinu i ostatke iz kožni kauč u pukotinama . Koristite čistu i suhu krpu za uklanjanje prašine i površinsku nečistoću s kože . Kada je izlijevanje dogodi, odmah ih očistiti s nekoliko papirnatih ručnika . Nemojte upotrebljavati grube kemikalije, namještaj za nokte ili abrazivna sredstva za čišćenje na koži . Te stavke mogu oštetiti , discolor i dosadno kožnu materijal . Kada su u nedoumici , testirati čistač na nekom neupadljivom području kože . Ako dođe do oštećenja ili obojenost , prestanite koristiti .

od:http://vrt.98905.com/housekeeping/furniture-care/1016130827.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.