# >> Dom i vrt >  >> Housekeeping >> Namještaj Njega >>

Najbolji način za čišćenje Moj Microsuede kauču

Microsuede jevrsta mikrovlakana , sintetičkog materijala izrađen od vrlo male pramenove čvrsto pletene ili tkane zajedno. Microsuede jepristupačna alternativa stvarnom antilop i često se koristi u namještaj , jer je mekana , niska održavanje i otporni na razne mrlje . Najbolji način za čišćenje Microsuede kauč je s višenamjenskim čišćenje pomagala da većina ljudi imaju kod kuće , zajedno s obzirom na informacije koje je proizvođač na oznaci na kauču ili u priručnik . Pregled, što vam je Trebate
Vacuum crijeva i četke privitak ili krpu četkom pregled, papirnate ručnike pregled bazi otapala za čišćenje ili deterdžent za pranje posuđa
spužva
ručnici
bebi maramice
Uputstvo 1 pregled

vacuum svoj ​​Microsuede kauč s vakuum crijeva i četke privitak ili koristiti lint četkom kako biste uklonili svu prljavštinu i ostatke .
2

Provjerite svoj Microsuede kauč za oznaku s kodom na njemu . Mikrovlakana namještaj često dolazi s oznakom s jednim od sljedećih kodova : " W " ( koristiti čistač na bazi vode , kao što su jelo sapunom i vodom ) , " S " ( koristiti bazi otapala za čišćenje ) ili " SW " ( uporaba čistač na bazi vode ili sredstvo za čišćenjena bazi otapala ) . Ako vaš kauč ima oznaku sa S , provjerite da vaš komercijalne čišćenje rješenje navodi Microsuede ili mikrovlakana kao pogodan materijal za liječenje . Ako vaš kauč nema oznaku , provjerite vaše priručnik za čišćenje preporuke .
3

izbriši sve tekuće izlijevanja odmah s papirnatim ručnicima . Tekućine potrajati dugo vremena za natapanje u Microsuede , jer je vodootporan . Djelovati brzo kako bi se spriječilo trajno bojenje .
4

Testirajte svoje komercijalni čistač na nekom neupadljivom mjestu na " S " -tagged kauču nuspojava . Slijedite upute proizvođača za uporabu .
5

Napunite kantu s toplom vodom i dodajte nekoliko kapi deterdžent za pranje posuđa . Umočite spužvu u otopinu , istisnite višak vode i trljati mrlju . Koristite kao malo tekućine što je više moguće , a samo trljati područja koja su obojene . Isperite spužvu , uronite ga u slatkoj vodi i obrišitetretira dio kauča da biste dobili osloboditi od svih sapuna . Mazite to mjesto lagano sa suhim ručnikom . Pratite ovaj postupak ako je vaš kauč ima oznaku "W" .
6

Test metode liječenja vode na nekom neupadljivom dijelu kauču ako nema oznaku ili priručnik , kako bi izbjegla nuspojavu .
7

Uklonite sve vode zvoni ostalo od procesa mrlja - uklanjanje brisanjem površine s bebom obrišite .

Kako popravitioštećenu Sun kožni kauč

koža obično pokazuje oštećenja od sunca kao izblijedjelom području gdje su zrake sunca su to udaranje na regularnoj osnovi . Izblijedjele mrlje često ružan i može učiniti da želite baciti cijelu kožni kauč ! Nije potrebno da to učinite , međutim , ak

Více >