Kako instalirati Kroken stropu posuđe stalak

Kroken stropu posuđe stalak jejednostavan za instalaciju metalni stalak koristi organizirati kuhinju alate kao što su mjerenje čaše , valjanje igle i posuđe . Stalak se sastoji od pravokutnog okvira i heavy - duty žice . Okvir je suspendiran vodoravno sa stropa s četiri lancima , po jedan na svakom kutu okvira . Za sigurno instalirati posuđe stalak , montažu hardvera mora biti pijan u stropne grede . Ovaj jednostavan projekt može biti završen u manje od sat vremena i ne zahtijeva nikakve posebne alate . To je ono što vam je potrebno
Stud Finder Screenshot Chalk olovku
Mjerna vrpca
Drill s bušenja malo
2 heavy - duty vijci s kukom
2 srednje - duty S kuke

Prikaži više uputa
1

locirati položaje stropne grede na koje planirate instalirati pomagalo stalak . Dva vijci s kukom će biti instaliran u greda (s). Ovisno o orijentaciji instaliran stalak , vijke udice može biti instaliran u istim ili susjednim gredicama .
2

obilježiti strop gdje su vijci s kukom će biti instaliran , tako da će vijak u stropne grede . Za ovjes lanci družiti vertikalno , kuke trebao biti raspoređeni oko 30 inča apart . To nije strogo potrebno objesiti lance vertikalno . Izbušite pilot rupu u svaku marku , kroz strop te u stropne grede . Vijak vijak udicu u svakom pilot rupu dok zakrivljeni dijelovi vijaka susret strop .
3

Držite slobodnih krajeva dvaju susjednih ovjesa lanaca iz kratkog kraju stalak u jednom rukom . Koristite drugu ruku da spojite terminal ( kraj ) povezuje sa S kukom . Spojite preostale lance na drugom kraju police s drugom S kukom . Objesite S kuke na vijaka kuke instalirane u stropu .

Kako napraviti Rolling Odjeća Regali stabilniji

valjanje odjeću stalak jekoristan alat za organiziranje za vješanje odjeće , kao i za širi svoj ​​ormar prostor . Međutim , ponekad se ove police može prevrnuti ili klimati , što bi moglo dovesti do problema s oba kreće i skladištenja . Postoji nekol

Více >