Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Početna Organizacijskog >> Content

Do- it-yourself ladica razdjelnika za čarape

Kao što bi vaš put kroz jutarnju rutinu ,čarapa ladica može bitiizvor neočekivanog stresa . Čarapa ladica punjena do vrha u neredu duginih haljina čarape, sportskih čarapa i čarapa . To eksplodira u neorganiziranosti kao čarape moraju biti posut iz ladice da biste pronašli odgovarajući par . Zaputite se i problema s pronalaženjem prave čarape izgradnjom i primjenom djelitelja za čarapama , kojeg možete graditi s izmjena svrhe kartonsku ambalažu koju inače bih odbaciti . To je ono što vam je potrebno
Mjerna vrpca
olovka
Butcher papir
Kartonski različitih duljina ili širina
oštrim škarama
Široki rola samoljepljiva traka
sprej ljepilo ( opcionalno )
ukrasni papir ili polica liner ( opcionalno )
boja u spreju ( opcionalno )
poliuretana sprej pečat ( opcija)
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Izmjerite dubinu , širina i duljina ladici . Napomena tih mjerenja .
2

Stand sve svoje okvire na svoj radni prostor . Odrežite vrhove pakiranjima tako da njihova visina odgovara mjerenje ladice dubine koju ste snimili. Izmjerite ukupnu površinu od dna kutije , i uvjerite se da se podudaraju područje ladici , što ješirina mjerenje pomnožen mjerenje duljine .
3

Korištenje ladici u širinu i mjerenja dužine , nacrtajte izruga-up ladici na velikom dijelu mesarski papir . Stand svoje okvire preko papira i igrati sa svojim rasporedom dok ne pronađete onaj koji je i vizualno ugodan i organizira svoje čarape na koristan način ; dakle : svi haljina čarape u istoj rubrici, svih bijelih sportskih čarapa u drugom dijelu . Škarama izrezati polja .
4

Tape kutije zajedno u dogovoru koji ste odabrali . Zažali trakom preko rubova kutije gdje su stražnjica se jedni protiv drugih . Nakon što su svi rubovi spojeni , okrenite kutije i trčanje duljine trake duž dnu kutije da ih povezati ovdje. Flip spojene kutije , sada izgrađena šestar, vraća se na njezinu dnu .
5

Pokrijte unutrašnjost sekcija i svih vidljivih kutova vašeg DIY djelila s sprej ljepilo i priložiti šareni ukrasni papir ili polica liner . Također se može sprej boje djelitelja ili ukrasite ga na bilo koji broj drugih načina . Uvijek zapečatiti svoj ​​rad s poliuretana , ako ste zabrinuti boja prijenosom na čarapama . Dopustite bilo ljepila ili boje da se potpuno osuši prije nego što nastavite .
6

Izvadite ladicu tako da ga podignete nježno kao što ste ga odvući od njegove šupljine . Fit svoj ​​čarapa djelilo u ladicu . Dovršiti proces organiziranjem svoje čarape u odgovarajuće pregrade i vraća svoju ladicu na komodi .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/home-organizing/1016017104.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.